Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI, ora 08.00

Vedetă în "Băieți de Oraș", partener al lui Roby Roberto, "frateMELEU"! Aki, câinele care i-a distrus mașina lui Dani Oțil

 

Mihai Nae, instructor de dresaj canin, a venit la Neatza cu Aki. Patrupedul este actor și câine de pază. Și ce să vezi? Are o legătură extrem de puternică cu al nostru Dani. Motivul?

Mașina sa de teren, împrumutată pentru filmările noului sezon "Băieți de oraș", a suferit ceva pagube la filmările cu Roby Robert și Aki. 

Lasă, Dani, măcar a ieșit episodul episod.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE