Live acumBaieti de oras
Prime Time 20:00Poftiţi pe la noi: Poftiţi la munca

Vedetele, versuri pentru Răzvan și Dani, la 11 ani de „Neatza”: „Să ne culcăm cu femei și să ne trezim cu ei” – Video

Mai multe vedete le-au dedicat câteva versuri matinalilor Răzvan Simion și Dani Oțil, luni, când „Neatza cu Răzvan și Dani” împlinește 11 ani de la prima ediție.

Mai multe vedete le-au dedicat câteva versuri matinalilor Răzvan Simion și Dani Oțil, luni, când „Neatza cu Răzvan și Dani” împlinește 11 ani de la prima ediție.

„Doamne sfinte, cum trec anii, tot privind Răzvan și Dani”, „Dumnezeu i-a potrivit – un sportiv și un zgârci/ Care pentru o vreme bună, au locuit și împreună” și „„Dani avea părul într-o coadă, pentru că ai lui își doreau fată”, au fost câteva dintre versurile născocite de vedete pentru matinalii de nota 11.

„Astăzi sunt tot împreună și treaba le merge strună” și „Când vor juca mai târziu șah pe bancă-n Cișmigiu/ Și vor fid oar doi bunici, sperăm să rămână amici”, „Să rămână în poveste, că tare bine ne este”, au fost alte versuri dedicate de vedete prezentatorilor Răzvan Simion și Dani Oțil, la 11 ani de „Neatza”.

CITEȘTE ȘI: Ups! Lidia Buble să nu se uite! Răzvan a pipăit cu fața un sutien ținut de Nicole Cherry. Video

„Să ne culcăm cu femei și să ne trezim cu ei”, a spus și Florin Ristei.

Urmăriți versurile dedicate de vedete matinalilor în clipul de mai sus din emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum!