Antena Căutare

Vești excelente! Temperaturile cresc până la zece grade Celsius: Vremea va fi mai caldă decât în mod obișnuit

Flavia Mihăşan, frumoasa vecină de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”, ne prezintă rubrica meteo. La începutul lunii februarie, media valorilor termice crește considerabil, ajugând până la 10 grade Celsius în zona de est și de sud a țarii.

Flavia Mihăşan, frumoasa vecină de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”, ne prezintă rubrica meteo. La începutul lunii februarie, media valorilor termice crește considerabil, ajugând până la 10 grade Celsius în zona de est și de sud a țarii.

Temperaturile medii vor fi cuprinse între -5 grade şi zero grade Celsius, în Transilvania şi Moldova. În acelaşi timp, valori pozitive se vor consemna în Dobrogea, Banat şi Oltenia. Pe de altă parte, cantităţile totale de precipitaţii vor avea o tendinţă spre excedent în vestul şi centrul ţării, iar în celelalte regiuni vor fi apropiate de normele climatologice, stabilite prin măsurători de specialitate, la 31,6 l/mp.

Nativii Berbeci vor avea șansa unei mari schimbări pe plan sentimental! Horoscopul zilei de joi, 2 februarie... Râzi cu lacrimi! Ce faci când nu reuşeşti să dai de Dani? O suni pe Flavia: ”- Alo, bună ziua, familia Oțil?”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x