Antena Căutare

VIDEO! ”Bătrâni”, dar tot mai buni! Mâna sus cine și-a început toate diminețile cu Răzvan și Dani! Cele mai tari momente din cei nouă ani de prietenie!

Sunt nouă ani de când dimineţile românilor s-au schimbat. De nouă ani, la ora 8 fix, la Antena 1, începe emisiunea care se numeşte, cum altfel, Neaţa! ”Neatza cu Răzvan şi Dani"!

Sunt nouă ani de când dimineţile românilor s-au schimbat. De nouă ani, la ora 8 fix, la Antena 1, începe emisiunea care se numeşte, cum altfel, Neatza! ”Neatza cu Răzvan şi Dani"!

Începutul lunii februarie e întotdeauna motiv de sărbătoare în familia matinalului nostru. La împlinirea a nouă ani, prietenia e presărată cu și mai multe amintiri, cariera e și mai înfloritoare, iar cei care îi admiră sunt mulți. Foarte mulți!

Povestea lor începe cu mulți ani în urmă. S-au născut la Reșița, au copilărit împreună, au schimbat postere, haine și idei. Au pornit în viață împreună. Au ajuns la București, nu cu gândul de a fi vedete, ci cu acela că nu sunt singuri: se au unul pe celălalt.

Vă invităm la o reprospectivă, în imaginile de mai sus, cu cele mai bune și amuzante momente de-a lungul anilor.

După nouă ani de "Neatza", Răzvan și Dani sunt sursa de energie a sute de mii de români. Mâna sus cine și-a început multe dintre dimineți cu noi!

Eroii dimineților noastre! De nouă ani, ”Neatza cu Răzvan și Dani” e alături de fiecare dintre noi. La mulți ani!... Acum nouă ani, când Neatza intra pe post, pentru prima dată, Theo Rose sărea coarda în fața blocului! Astăzi, e celebră...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x