Live acumSerial: Sacrificiul (r)
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

VIDEO fabulos! O galerie cu factorul X! Băieții cu fotbalul au cântat hit-ul lui Enrique Iglesias, 'Duele El Corazon' şi l-au adaptat pentru stadion!

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, de la Neatza, noi clipuri amuzante.

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, de la Neatza, noi clipuri amuzante.

Unul dintre ele, îi înfățișează pe ”câțiva” dintre suporterii galeriei echipei de fotbal San Lorenzo, care au realizat un sincron pe zeci de mii de voci al piesei lui Enrique Iglesias, ”Me duele el corazon”.

Băieții din Argentina au fost filmați, iar momentul care a apărut pe internet a devenit un adevărat exemplu despre cum arată o adevărată galerie pe stadion.

Priviți, dar mai ales ascultați!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum!