Live acumSerial: Sacrificiul (r)
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

„Vino, Doamne, să vezi ce-a mai rămas din oameni” Băieții de la Trooper i-au emoționat pe toți cu cea mai frumoasă piesă românească!

Veste importantă pentru fani! Se pare că cei de la Trooper au lansat un album manifest, ce sună de-a dreptul demențial!

Veste importantă pentru fani! Se pare că cei de la Trooper au lansat un album manifest, ce sună de-a dreptul demențial!

„Vino, Doamne!” este un album lansat de Valeriu Sterian și Compania de Sunet în data de 15 noiembrie 1991, fiind primul material apărut prin intermediul casei de discuri Compania de Sunet, înființată de artist în anul 1991.

Artiștii au făcut spectacol de zile mari, emoționând pe toată lumea cu celebrele versuri „Doamne, vino Doamne, să vezi ce-a mai rămas din oameni”!

Ascultă și tu piesa cântată de artiști la „Neatza cu Răzvan și Dani” și convinge-te!

Pe 5 noiembrie, băieții de la Trooper lansează un nou album! Mai multe detalii găsești pe pagina lor de facebook!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum!