Căutare Live

Viorellya Lesnic a relansat "Ms. Saxobeat" pentru Alexandra Stan: "Era păcat dacă nu reînviam ideea"

Invitată la "Neatza cu Răzvan și Dani", Viorellya Lesnic, pentru prima dată la o emisiune tv din România, a dezvăluit, în direct, povestea melodiei "Ms. Saxobeat".

Sigur că aduceți aminte de "Mr. Saxobeat", super hitul semnat de Alexandra Stan, piesa care făcea furori în România în 2011 și despre care multă vreme nu s-a știut că este românească.

„Mr. Saxobeat” a fost al doilea single al artistei și s-a bucurat de un succes internațional enorm, devenind un hit. S-a vândut în aproape 1.000.000 de exemplare în mai puțin de un an, ajungând în top 5 în peste 20 de țări, cum ar fi Noua Zeelandă, Marea Britanie și în top 30 în Australia, Canada și Statele Unite.

Invitată la "Neatza cu Răzvan și Dani", Viorellya Lesnic, pentru prima dată la o emisiune tv din România, a dezvăluit, în direct, povestea melodiei "Ms. Saxobeat" și a relansat-o, în variantă proprie, după aproape un deceniu

Horoscopul Zilei 23 iulie 2019, Neatza cu Răzvan și Dani. Amalia Ștefania: Visele Capricornilor se împlinesc... Mănânci pepene roşu cu pâine? Nutriționistul Cristian Mărgărit: Mare grijă să nu-l muți din farfurie pe copase!...
Ultimele știri