Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI | ora 08.00

Viorellya Lesnic a relansat "Ms. Saxobeat" pentru Alexandra Stan: "Era păcat dacă nu reînviam ideea"

 

Sigur că aduceți aminte de "Mr. Saxobeat", super hitul semnat de Alexandra Stan, piesa care făcea furori în România în 2011 și despre care multă vreme nu s-a știut că este românească. 

 „Mr. Saxobeat” a fost al doilea single al artistei și s-a bucurat de un succes internațional enorm, devenind un hit. S-a vândut în aproape 1.000.000 de exemplare în mai puțin de un an, ajungând în top 5 în peste 20 de țări, cum ar fi Noua Zeelandă, Marea Britanie și în top 30 în Australia, Canada și Statele Unite. 

Invitată la "Neatza cu Răzvan și Dani", Viorellya Lesnic, pentru prima dată la o emisiune tv din România, a dezvăluit, în direct, povestea melodiei "Ms. Saxobeat" și a relansat-o, în variantă proprie, după aproape un deceniu

 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI