Live acumPoftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin! (r)
Prime Time 20:00Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

La mulți ani, Vrăjimăturica! S-a transformat în gheișă, de ziua ei, la „Neatza cu Răzvan și Dani”! Gașca Zurli, petrecere japoneză, în direct! VIDEO

La mulți ani, Vrăjimăturica! S-a transformat în gheișă, miercuri, la „Neatza cu Răzvan și Dani”, iar toată Gașca Zurli a dat o petrecere japoneză, în platoul celui mai iubit matinal.

Fiecare membru din Gașca Zurli a spus ce îi place cel mai mult la Vrăjimăturica, după ce a fost adus un tort în platoul emisiunii.

„Cel mai mult la Vrăji mie îmi plac ciorapii!”, a spus și Răzvan Simion.

„Mie cel mai mult îmi place la Vrăji că s-a făcut atât de plăcută în rândul colegilor noștri din spatele camerelor și din regie. Nu pot spune care, dar sunt mari fani!”, a spus și Dani Oțil.

Gașca Zurli a și cântat, bineînțeles, la „Neatza cu Răzvan și Dani”, că doar „viața e frumoasă și când stăm acasă”. Cu melodia „Magelan”, Gașca Zurli a adus din nou bucurie în platoul matinalului.

Urmăriți clipurile din cel mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro