Antena Căutare

La mulți ani, Vrăjimăturica! S-a transformat în gheișă, de ziua ei, la „Neatza cu Răzvan și Dani”! Gașca Zurli, petrecere japoneză, în direct! VIDEO

La mulți ani, Vrăjimăturica! S-a transformat în gheișă, miercuri, la „Neatza cu Răzvan și Dani”, iar toată Gașca Zurli a dat o petrecere japoneză, în platoul celui mai iubit matinal.

Fiecare membru din Gașca Zurli a spus ce îi place cel mai mult la Vrăjimăturica, după ce a fost adus un tort în platoul emisiunii.

„Cel mai mult la Vrăji mie îmi plac ciorapii!”, a spus și Răzvan Simion.

„Mie cel mai mult îmi place la Vrăji că s-a făcut atât de plăcută în rândul colegilor noștri din spatele camerelor și din regie. Nu pot spune care, dar sunt mari fani!”, a spus și Dani Oțil.

Gașca Zurli a și cântat, bineînțeles, la „Neatza cu Răzvan și Dani”, că doar „viața e frumoasă și când stăm acasă”. Cu melodia „Magelan”, Gașca Zurli a adus din nou bucurie în platoul matinalului.

Urmăriți clipurile din cel mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Simptomele mai puțin cunoscute ale infectării cu coronavirus, pe care nimeni nu ar trebui să le ignore! Mâncărimea la oc... Horoscopul zilei, joi, 26 martie 2020. Ceartă cu persoana iubită pentru o zodie și problemă financiară pentru alta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x