Antena Căutare

Whiskas îți premiază un membru drag al familiei: pisica. Ce să faci ca să o înscrii în campanie

Antena 1 si Whiskas continuă campania manifest „Pisicile sunt familie” în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” și îi invită pe posesorii de pisici să arate țării cine face parte din familia lor. Cele mai haioase dintre felinele înscrise în concurs vor fi recompensate cu produse Whiskas.

Whiskas îți premiază un membru drag al familiei: pisica. Ce să faci ca să o înscrii în campanie Galerie
Whiskas îți premiază un membru drag al familiei: pisica. Ce să faci ca să o înscrii în campanie | Antena 1

Astăzi este ultima zi din campania Whiskas „Pisicile sunt familie”. Vă puteți înscrie felina preferată pe miau.a1.ro până astăzi, 22 decembrie 2021, la ora 13:00.

Dani: „Pisicile se umanizează, toată lumea știe că o pisică sosită în familie după câteva luni sau ani devine un om. De exemplu, eu îi spun lui Gălușcă Pisica-Instalator. Vă dau cuvântul meu de onoare, dacă pun mâna pe bormașină, pe o cheie, pe un șurub, chiar și ieri am dat două găuri în casă, cum umblu la bormașină cum vine și se așază lângă mine și se uită fix, parcă mă întreabă: Îți dau o cheie de 12?

Tot matinalul a completat: „Are chestia asta, oriunde se află în casă, se trezește și vine și stă lângă mine și mă păzește. Oamenii care mi-au lucrat în baie au prins drag de pisică pentru că stătea pe capacul de la toaletă și se uita la ei, nu îi place să fie atinsă, dar îi place să se uite, să vadă.... Dacă aveți astfel de situații în casă, vă rugăm să ni le povestiți cu o fotografie sau mai multe pe miau.a1.ro, găsiți un concurs grozav sponsorizat de Whiskas”.

„Pisicile sunt familie”, campania Whiskas & Antena 1

Antena 1 și Whiskas au lansat pe 12 decembrie 2021 campania manifest „Pisicile sunt familie” în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” și îi invită pe posesorii de pisici să arate țării cine face parte din familia lor. Cele mai haioase dintre felinele înscrise în concurs vor fi recompensate cu produse delicioase de la Whiskas, sponsorul oficial al tuturor Miau-urilor din România.

Trebuie precizat că toate pisicile sunt frumoase și toate sunt câștigătoare, însă doar trei dintre ele vor primi bunătățile de la Whiskas.

Așadar, încarcă o fotografie pe miau.a1.ro cu pisica ta într-o ipostază umană, iar cele mai creative 3 imagini vor fi premiate cu produse de la Whiskas.

Formularul de înscriere pentru „Pisicile sunt familie”, concursul Whiskas

Pe miau.a1.ro, găsești formularul de înscriere pentru concursul powered by Whiskas. Trebuie să completezi numele tău întreg, numele pisicii tale, o adresă de mail, numărul de telefon, dar și localitatea și județul de unde provii. Acest formular trebuie completat o singură dată de posesorul pisicii.

Nu în ultimul rând, nu trebuie să uiți să încarci fotografia cu pisica ta, surprinsă într-un moment când se comportă asemenea unei ființe umane. Fie ca cea mai umană pisică să câștige!

Previziuni numerologice pentru anul 2022. Numerologul Corina Stratulat ne spune ce ne rezervă noul an... Super Neatza, 22 decembrie 2021. Cătălin Rizea gătește piept de rață cu piure de conopidă cu vanilie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x