Live acumSerial: Sacrificiul (r)
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

”Wrecking Ball” n-a sunat niciodată mai bine! Daria de la ”Next Star”, o Miley Cyrus care cântă de ”rupe pământul”!

Daria Nicoleta Peltea a ajuns până în Finala de Popularitate de la ”Next Star” și s-a făcut remarcată cu vocea-i purtenică.

Daria Nicoleta Peltea a ajuns până în Finala de Popularitate de la ”Next Star” și s-a făcut remarcată cu vocea-i purtenică.

Daria are 12 ani, este din Medgidia și o iubește Christina Aguilera, cu ale cărei piese s-a prezentat în fața juriului.

Acum, tânăra a trecut la o altă dimensiune și a poposit în platoul de la ”Neatza”, unde ne-a încântat cu o interpretare LIVE a piesei ”Wrecking Ball”, aparțiând lui Miley Cyrus.

Vezi momentul Dariei de pe scena ”Next Star” AICI!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum!