Căutare Live

YOXO îți oferă abonament de mobil digital la preț minimal. Ce provocare au lansat Ramona Olaru și Florin Ristei la Super Neatza

Florin Ristei și Ramona Olaru de la Super Neatza au lansat astăzi o super provocare. Iată despre ce e vorba și câte beneficii poți să ai când vei folosi aplicația YOXO.

YOXO îți oferă abonament de mobil digital la preț minimal

Antena 1

O zi bună începe cu YOXO. Primul pas pe care trebuie să îl faci este să descarci aplicația YOXO, pe care o găsești în App Store sau Google Play. Tu îți poți alege favoritul, pe Florin Ristei sau pe Ramona Olaru, și îl poți ajuta să câștige, iar toate detaliile le găsești aici: https://flexibil.a1.ro/.

Ce este YOXO

YOXO e o aplicație mobilă cu un design super cool, care se adresează oricărui client dintr-o rețea de telefonie mobilă și care îți poate oferi foarte multe beneficii. E simplu. Cu aplicația Yoxo, tu faci regulile. Fie că ești client Orange sau din altă rețea, hai pe YOXO și descoperă abonamentul de mobil de care ai nevoie.

Abonamentul funcționează pe rețeaua 4G Orange și se adresează clienților din orice rețea de telefonie mobilă. Poți să te portezi 100% digital din orice rețea, deci fără să mergi într-un magazin, fără hârtii și fără să aștepți apelul din call center sau să aștepți în apel să răspundă cineva, îți poți lua un număr nou sau poți să treci pe YOXO dacă ești client Orange PrePay sau ai un abonament în afara perioadei contractuale. Pe yoxo.ro găsești toate informațiile.

Beneficiile de a fi YOXO:

  • Portare 100% digitală
  • Ai abonamente la prețuri și mai mici
  • Alegi lunar cât net ai nevoie
  • Ai abonament pe 30 de zile, pe care îl închizi când vrei
  • Configurezi cât net ai nevoie, poți să schimbi configurația în fiecare lună
  • Ai vizibilitate totală asupra costurilor
  • Ai minute și SMS-uri naționale nelimitat
  • Alegi când vrei opțiunea de Roaming în zona SEE

„Plătești exact ce consumi, plătești câți Giga consumi, plătești cât vorbești la telefon”, a spus Florin Ristei.

Ramona Olaru și Florin Ristei de la Super Neatza au lansat astăzi o provocare. Tu îți alegi favoritul și îl ajuți să câștige dacă îți vei activa un abonament YOXO. Iată mai jos despre ce e vorba.

Folosește oricare dintre aceste coduri – al lui Florin Ristei: FLORINEB1CD1 sau al Ramonei Olaru: RAMONAO85400 și ai prima lună gratis, iar el/ea va primi 100 GB bonus + o șansă în plus să câștige battle-ul. „Lupta” dintre cei doi se încheie vineri, 10 decembrie 2021. Tu cu cine ții?

Biscuiți cu fistic și cireșe confiate, preparați de Vlăduț la Super Neatza din 3 decembrie 2021... Pastitsio, o rețetă de macaroane cu carne la cuptor din bucătăria grecească, preparată de Vlăduț la Super Neatza, 6 dece...
Ultimele știri