Antena Căutare

”Zi-le cum n-ai avut sandvișul tău niciodată! Cum te rugai să ne așeze în aceeași bancă!” Amintiri din prima zi de şcoală a lui Răzvan și a lui Dani

Dani, a fost elevul iminent de la şcoală, iar Răzvan elevul popular. Cei doi au stat în aceeasi bancă încă din clasele mici.

Dani, a fost elevul iminent de la şcoală, iar Răzvan elevul popular. Cei doi au stat în aceeasi bancă încă din clasele mici.

Cum anul școlar debutează astăzi, matinalii au avut prilejul potrivit de a rememora acel ”1900 toamna”, când au mers, și ei, pentru prima dată, la școală.

Elevii Oțil Daniel și Simion Răzvan pășeau în curtea școlii din Reșita, cum altfel dacă nu împreună?!

În amintirile lor, spuse cu voce tare, nu puteau lipsi poantele. ”Spune-le cum te rugai să te pună în aceeași bancă cu mine”, i-a spus Răzvan lui Dani, în momentul în care își explica apritudinile de elev eminent.

”Și mai spune-le cum n-ai avut niciodată sandviș în tot liceul”, a continuat Răzvan. Replica a venit de îndată! Ascultați-i puțin!

Echipa X Factor, în formulă completă la Neatza! Juriul și prezentatorii plus ultimele noutăți despre cel mai tare show T... De ce trebuie să înceapă școala la ora 8.00? Întrebarea la care nimeni nu găsește răspuns: Hoop, uite cum cade capul!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x