Antena Căutare

Ziua Internaţională a Animalelor e sărbătorită şi de Jandarmeria Română

Ziua Internaţională a Animalelor e sărbătorită şi de Jandarmeria Română. Animalele de serviciu sunt sărbătorite astăzi de către colegii lor.

Ziua Internaţională a Animalelor e sărbătorită şi de Jandarmeria Română. Animalele de serviciu sunt sărbătorite astăzi de către colegii lor.

Prima femeie călare din România, Laura Epuraș este împreună cu Rita, calul său, de 15 ani și au participat la toate misiunile împreună.

„Cele mai importante, așa ca însemnătate, Conducerea Regelui pe ultimul drum. Pentru noi a avut o însemnătate aparte, am participat la parada de Ziua Națională, dar și la misiunile de patrulare și asigurare. Cea mai dificilă misiune la care am participat a fost în 2006, meciul de fotbal dintre Steaua și Dinamo, atunci am avut așa un semn de întrebare dacă mai ajungem acasă, dar datorită animalelor de serviciu am ajuns acasă pentru că sunt foarte bine antrenate și ne-au ajutat să ieșim.” , a declarat Laura Epuraș.

Cele mai grele misiuni, cu grad mare de risc sunt meciurile de fotbal.

Ziua Internaţională a Animalelor - Cei mai frumoşi câini din rasa dog german!... Smiley news. Cele mai noi trucuri în materie de jonglerie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x