Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI, ora 08.00

Ziua joi a sosit, colegul Răzvan a reveniiiiit! Distracţie şi voie bună, în echipa completă": "Băi Dani, ți-am găsit poza în aeroport!"

 

Răzvan Simion, simpaticul prezentator de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a revenit la emisiune după o vacanţă în Zanzibar.

Desigur, întâmpinat cu muzică de vacanță și cu un zâmbet ironic pe fețele colegilor care sunt la muncă DE LUNI, Răzvan și-a reluat scaunul de prezentator și s-a pus pe spus povești din vacanță. Și nici nu e de mirare că are avânt la prima oră a dimineții, că la lopată sigur n-a dat zilele acestea.

Una peste alta, abia acum, că s-a întors, realizăm cât de dor ne-a fost de el! 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani online le găseşti integral pe Antena Play: https://goo.gl/Wz5JNb. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe