Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI, ora 08.00

Ziua miercuri a venit, dar Răzvan n-a sosit! Film de acţiune, cu echipa de la "Neatza", în drum spre muncă. "Eram eu și mașina de la deszăpezire"

 

Iarna nu-i ca vara, zice o vorbă din popor. Dar pentru că ora 8 e sfântă pentru echipa de la "Neatza", încă incompletă, viscolul și zăpada "de trei metri" nu ne împiedică să vă deșteptăm cu voi bună.

Amalia frumoasa prezentatoare a rubricii Horoscop a matinalului „Neatza cu Răzvan şi Dani”, a povestit cum a fost drumul spre muncă după viscolul de afară.

Intitulată poveastea unei horoscopese care vine la munca, istorioara Amaliei i-a însuflețit pe băieți, dis-de-dimineață. Zi mersi că ai parcare subterană!!!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani online le găseşti integral pe Antena Play: https://goo.gl/Wz5JNb. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe