Antena Căutare

Cum s-ar vedea Neatza cu Răzvan și Dani pe un televizor alb-negru! Răzvan Simion: "Am avut unul care funcționa pe bază de pumni!"

Lumea celebrează astăzi ziua televizorului color! Pentru cei mai mulţi dintre noi televizorul color a apărut în România după revoluţie! Matinalii vorbesc la Neatza cu Răzvan şi Dani despre momentele pe care le-au trăit atunci când acasă aveau un televizor alb-negru

Lumea celebrează astăzi ziua televizorului color! Pentru cei mai mulţi dintre noi, televizorul color a apărut în România după revoluţie! Matinalii vorbesc la Neatza cu Răzvan şi Dani despre momentele pe care le-au trăit atunci când acasă aveau un televizor alb-negru.

"Mi se părea ca după ce o să am un televizor color n-o să-mi mai doresc să-mi cumpăr nimic altceva. Mi se părea supremul. Aveam 11 programe atunci când s-a băgat prima dată cablu la Reșița. Unul era al televiziunii locale, unul era în maghiară... practic erau vreo două", își amintește Răzvan Simion.

Iar pentru nostalgici, echipa Neatza cu Răzvan și Dani a făcut un experiement inedit și i-au transformat pe băieți în "alb-negru". Cam așa s-ar fi văzut matinalul Antenei 1 înainte de apariția televizorului color.

Un val de căldură va lovi Europa! Cât de afectată va fi România... Concert aniversar 18 ani de Ţapinarii, pe 26 iunie. Trupa va lansa albumul "Săgeată spre cer"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x