Antena Căutare

3 lucruri pe care NU trebuie să le faci dacă vrei să vinzi o locuință

află care este diferența dintre o tranzacție reușită și una eșuată și descoperă 3 lucruri pe care NU trebuie să le faci dacă vrei să-ți vinzi garsoniera sau apartamentul rapid.

Dacă tocmai ți-ai scos la vânzare garsoniera sau apartamentul, trebuie să ai în vedere câteva lucruri care pot face diferența dintre o tranzacție reușită și una eșuată. Astăzi îți vom prezenta 3 lucruri pe care NU trebuie să le faci dacă vrei să-ți vinzi garsoniera sau apartamentul rapid.

1. Nu exagera cu prețul de vânzare

Având în vedere că unul dintre cele mai importante criterii de selecție pentru cumpărarea unei locuințe este prețul, trebuie să te adaptezi la nivelul pieței și să stabilești un preț corect, care să se justifice. Dacă alegi să pui un preț foarte mare, riști ca cei interesați să nu mai vină la vizionare. De ce? Pentru că, din start, cumpărătorii vor considera că ai un preț mult prea mare pentru bugetul lor și nu se vor mai deranja să stabilească o întâlnire.

2. Nu oferi informații false

Prezintă lucrurile exact așa cum sunt. Prin sinceritate vei avea de câștigat încrederea celor care trec pragul casei tale pentru vizionare. Dacă alegi să “înflorești” lucrurile, riști să te lungești foarte mult cu procesul de vânzare al garsonierei.

Așadar, în momentul în care vei scrie descrierea garsonierei, prezintă lucrurile dintr-o perspectivă realistă, dar în același timp și pozitivă.

3. Fii deschis la negociere

Când discuți despre vânzare, inevitabil te gândești și la partea de negociere.

În tranzacțiile imobiliare, negocierile sunt nelipsite și de aceea, trebuie să fii pregătit pentru această situație. Nu fii strict la acest capitol, deoarece negocierea, ca și prețul de vânzare, poate fi unul dintre factorii care fac diferența dintre reușită și eșec.

De aceea, fii deschis la propuneri, ascultă toate variantele oferite de cel care vizionează și fii pregătit să faci unele compromisuri. Evident, în măsura în care atât tu, cât și viitorul proprietar sunteți mulțumiți.

Acum că știi ce NU trebuie să faci în momentul în care vinzi un imobil, tot ce trebuie să faci este să îți publici anunțul cu garsoniera de vânzare, apartamentul sau orice imobil pe care îl deții, pe HomeZZ.ro.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x