Antena Căutare

7 cerințe ale părinților în căutare de bonă

Găsirea unei bone perfecte este o adevărată provocare. Părinții își doresc tot ce este mai bun pentru copilul lor și de aceea dacă te-ai hotărât să lucrezi în domeniu, trebuie să

Găsirea unei bone perfecte este o adevărată provocare. Evident că părinții își doresc tot ce este mai bun pentru copilul lor și de aceea, dacă te-ai hotărât să lucrezi în domeniu, trebuie să fii foarte atentă la cerințele părinților.

Noi am pregătit pentru tine o listă cu 7 cerințe ale părinților care sunt în căutare de bonă.

Să ai experiență pedagogică - dacă ai terminat cu un curs de pedagogie și ai mai și lucrat cu copiii până acum, atunci ai un mare avantaj, deoarece vei putea să îl ajuți pe cel mic la teme.

Să respecți regulile casei - Discută cu părinții despre programul de somn, de calculator și de masă al celui mic. Interesează-te despre toate activitățile celui mic și nu lăsa niciun detaliu să îți scape.

Să ai certificări - Vei avea un mare plus dacă ai făcut cursuri de prim ajutor și dacă ai o certificare ce atestă acest lucru. Absolvirea unui astfel de curs le va da părinților un sentiment de siguranță atunci când își lasă copiii în grija ta.

Să fii punctuală - La acest capitol, punctualitatea este la fel de importantă ca și în alte domenii și de aceea este bine să ajungi la ora la care ai promis că ajungi. Dacă se întâmplă să nu poți respecta ora de întâlnire, anunță din timp, nu aștepta până în ultima clipă. Un astfel de gest poate influența negativ alegerea părinților.

Să știi să te pui la mintea copiilor - evident că nu tot timpul, dar este important să știi să te joci cu cei mici, să nu îi lași să stea toată ziua la televizor sau cu nasul în telefoane. Trebuie să ai puțină imaginație, să fii creativă și să desfășori tot felul de activități educative cu copiii.

Să fii responsabilă - Este extrem de importat pentru părinți să găsească o persoană pe care se pot baza. Să aibă încredere că respectă programul copiilor și regulile casei, nu să piardă timpul vorbind la telefon sau lenevind, toată ziua, pe canapea, în fața televizorului.

Să fii înțelegătoare și flexibilă - Copilul este tot timpul pe primul loc și de aceea trebuie să pui nevoile lui înainte de nevoile tale. În ceea ce privește flexibilitatea programului tău, părinții trebuie să se poată baza pe tine în cazul în care intervine ceva în programul lor, iar tu trebuie să mai rămâi puțin peste ora stabilită sau să vii mai devreme.

Ești pregătită să începi căutările? Cu siguranță dacă respecți toate lucrurile de mai sus vei avea numai de câștigat. Și dacă ești în căutarea unui job de bonă în străinătate sau în țară, intră pe JobZZ.ro și descoperă cele mai recente anunțuri postate de familiile care sunt în căutare de bonă.

Obiceiuri care îți distrug pielea! Ce este interzis și ce este permis să faci după epilarea cu ceară!... 3 lucruri care te ajută să ai un CV perfect dacă nu ai experiență...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x