Antena Căutare

A plecat la plimbare cu patrupedul său, însă peste ce a dat l-a făcut să încremenească. Ce a putut să găsească românul pe stradă

O descoperire tulburătoare a fost făcută chiar în plină zi de către un câine și stăpânul său. Iată ce au găsit oamenii legii la fața locului și de ce s-a deschis un dosar penal de ucidere din culpă!

Galerie
A plecat la plimbare cu patrupedul său, însă peste ce a dat l-a făcut să încremenească. | Shutterstock.com

Un bărbat din comuna Bâlteni, Rovinari, a făcut o descoperire macabră alături de patrupedul său pe care l-a scos la plimbare.

Deși părea o zi liniștită ca oricare alta, câinele său a găsit ceva la care nimeni nu s-ar fi gândit că ar fi putut să stea în văzul tuturor în plină stradă.

Citește și: O femeie din Brăila a vrut să-și schimbe o piesă la mașină, dar când a ridicat capota a văzut ceva neașteptat și a sunat la 112

Iată ce descoperire tulburătoare a pus poliția în alertă imediat după ce bărbatul a sunat la 112!

Articolul continuă după reclamă

A plecat la plimbare cu patrupedul său, însă peste ce a dat l-a făcut să încremenească

Bărbatului nu i-a venit să creadă ce a putut să descopere chiar în plină stradă în mijlocul zilei. Câinele său îl îndrumase către un craniu ce părea a fi uman, iar în acel moment românul a decis să sune imediat la poliție.

Cazul a fost preluat imediat, iar polițiștii au găsit la fața locului și alte fragmente osoase, dar și articole vestimentare de femeie, un ceas de mână și o pereche de ghete din cauciuc.

„La data de 29 septembrie anul curent, polițiști din cadrul Poliției Orașului Rovinari au fost sesizaţi prin apelul 112 de un bărbat de 50 de ani, din comuna Bâlteni, cu privire la faptul că, în timp ce plimba câinele, pe raza localității, în zona unei foste stații de carburanți, ar fi găsit un craniu ce pare a fi uman.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, iar în urma cercetării locului faptei a fost identificat un craniu cu aspect uman, iar în proximitatea acestuia, pe o suprafață de până la 25 metri, au mai fost identificate și alte fragmente osoase”, este mesajul pe care l-a transmis IPJ Gorj într-un comunicat.

Citește și: Un român rătăcit în munți a sunat la 112, dar salvatorii nu se așteptau la ce au găsit acolo. Descoperirea i-a uimit și pe ei

Obiectele au fost ridicate de la locul cu pricina, iar fragmentele osoase au fost trimite către Serviciul de Medicină Legală Gorj pentru o constatare medico-legală, urmată de o expertiză antropologică pentru a stabili cu exactitate originea acestora, scrie Antena 3 CNN.

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și investighează cazul pentru a identifica persoana decedată.

Pentru un moment sătenii și anchetatorii presupun că rămășițele umane ar putea fi ale unei pensionare care a dispărut de ceva timp.

Coincidență sau nu, spațiul în care fragmentele osoase și craniul au fost identificate este chiar locul în care aceasta a gestionat o firmă de transport și prin care obișnuia să mai treacă.

Femeia despre care se presupune că îi aparțin osemintele ar fi avut 79 de ani și ar fi fost dat dispărută la finalul acestei veri.

Cu toate acestea, până la acest moment nimic nu a fost confirmat în acest sens.

Citește și: S-au mutat în casă nouă, dar nu s-au așteptat să găsească așa ceva în frigider. Ce se afla în el

O nouă tulpină COVID XEC va ajunge în România. Epidemiologii spun că etapa de conviețuire cu virusul este o normalitate... Vacanță școlară octombrie 2024. În ce perioadă sunt liberi elevii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 3 octombrie 2024. Emanuel a pierdut suma de 15.000 de lei!
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 3 octombrie 2024. Emanuel a pierdut suma de 15.000 de lei! Joi, 03.10.2024, 19:00
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x