Antena Căutare

S-au mutat în casă nouă, dar nu s-au așteptat să găsească așa ceva în frigider. Ce se afla în el

Au intrat în noua lor casă și au deschis frigiderul, însă ce au găsit acolo i-a lăsat complet dezgustați. Iată mai jos despre ce este vorba!

Galerie
S-au mutat în casă nouă, dar nu s-au așteptat să găsească așa ceva în frigider. Ce se afla în el | Shutterstock

Pentru un cuplu din Marea Britanie visul unei case noi s-a transformat rapid într-un adevărat coșmar. Iată de ce surpriză neplăcută au avut parte în noua lor locuință!

Citește și: O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a făcut o descoperire sinistră. Ce a aflat când a mers la poliție

Ce a putut găsi cuplul în frigiderul noii locuințe

Ceea ce trebuia să fie începutul unei noi etape din viața lor s-a transformat rapid într-o situație extrem de neplăcută când au văzut ce dezastru au lăsat în urmă foștii locatari.

Articolul continuă după reclamă

Deranjat de situație, unul dintre parteneri a decis să își împărtășească experiența pe platforma Reddit, în secțiunea dedicată problemelor imobiliare din Marea Britanie.

„Am finalizat achiziția ieri! Super! Dar casa e atât de murdară încât am găsit până și păr de câine în frigider”, a scris acesta, citat de mirror.co.uk.

Noul proprietar a continuat să descrie starea deplorabilă a casei, menționând în special mirosul neplăcut lăsat de câinii foștilor locatari, dar și părul animalelor, care se regăsea în toate colțurile casei.

„Cred că după ce vânzătorii și-au găsit niște cumpărători, au încetat să mai facă curățenie după cei trei câini ai lor. Când aspiram dormitorul matrimonial, a trebuit să golesc aspiratorul de patru ori înainte să termin de curățat camera. De asemenea, am descoperit că au bătut în cuie fereastra uneia dintre camere”, a continuat el în mediul online, potrivit sursei citate mai sus.

Ce reacție au avut internauții la postarea care a stârnit dezbateri aprinse

Postarea a atras imediat atenția altor utilizatori, care au împărtășit experiențe similare. O persoană a povestit cum, după ce oferta lor a fost acceptată, vânzătorii au încetat să mai curețe prin casă.

„Vânzătorii casei noastre au făcut la fel. În mod clar au încetat să mai facă curățenie după ce oferta a fost acceptată. Nici măcar nu au șters lichidele vărsate în bucătărie… care se aflau acolo de luni întregi! Casa mirosea a gunoi, excremente de câine și a canalizare. Am plâns când am primit cheile”, a împărtășit un alt internaut, potrivit mirror.co.uk.

Citește și: Ce a putut să găsească Oana Roman în camera mamei sale după ce aceasta s-a stins din viață. Ce planuri are

O femeie a intrat în bucătărie și și-a dat seama imediat că soțul o înșala. Ce l-a dat de gol: „A fost mereu sub ochii m... Ce a putut să facă un român la ușa apartamentului său, pe scara blocului. Ceilalți locatari au pozat imediat grozăvia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 24 septembrie 2024. Andrei și Bianca, campioni la skandenberg, au atins pragul de 3.500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 24 septembrie 2024. Andrei și Bianca, campioni la skandenberg, au atins pragul de 3.500 de lei Marti, 24.09.2024, 19:00
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x