Antena Căutare

Cât costă o plimbare de 10 minute cu skijetul la Mamaia. Prețul depășește cu mult o masă bogată la un restaurant de 3 stele

În vacanțe, senzațiile tari sunt cele mai râvnite, iar atunci când totul este pus la dispoziția turiștilor, nimic nu pare să îi oprească. Cu toate astea, există un mic impediment, și anume: banii. Iată la ce sumă poată să ajungă o plimbare cu skijetul de doar 10 minute!

Cât costă o plimbare de 10 minute cu skijetul la Mamaia. Prețul depășește cu mult o masă bogată la un restaurant de 3 stele | Tik Tok

O plimbare cu skijetul este dorința multor persoane care aleg să meargă pe litoralul românesc.

Fiind o activitate care capătă popularitate de la an la an, și prețurile cresc pe măsură.

Citește și: Stațiunea pe care românii au început s-o evite. Meduzele și algele își fac de cap, iar turiștii sunt dezgustați

Iată cât trebuie să scoți din buzunar dacă vrei să te plimbi 10 minute cu skijetul la Mamaia!

Articolul continuă după reclamă

Cât costă o plimbare de 10 minute cu skijetul la Mamaia

În vacanțe, senzațiile tari sunt cele mai râvnite, iar atunci când totul este pus la dispoziția turiștilor, nimic nu pare să îi oprească. Cu toate astea, există un mic impediment, și anume: banii.

Prețul unei plimbări cu skijetul de doar 10 minute a ajuns să coste mai mult decât o masă bogată la un restaurant de 3 stele, scrie Spy News.ro

Spre exemplu, potrivit sursei citate anterior, un platou de pește la un restaurant de 3 stele ar costa mult mai puțin decât o plimbare de 10 minute cu skijetul.

Turiștii ar trebui să scoată nici mai mult, nici mai puțin de 250 de lei din portofel pentru a simți puțină adrenalină, iar acest lucru i-a speriat pe mulți.

Pentru cei care vor să petreacă 30 de minute pe skijet ar trebui să plătească aproximativ 500 de lei, iar cei care vor să închirieze ehicului pentru 3 ore trebuie să scoată din buzunar suma de 1 500 de lei.

Deși întotdeauna prețurile pentru astfel de activități au fost mari, oamenii simt că micile plăceri costă mai mult ca niciodată.

Skijetul este o opțiune perfectă pentru persoanele entuziaste ale sporturilor nautice care nu au posibilitatea de a se plimba cu o ambarcațiune de viteză, dar care totuși își doresc să simtă senzația de a zbura pe apă la viteze mari.

Citește și: Câți bani câștigă un shaormar la mare, în acest sezon estival. Care este salariul lunar, cu tot cu bacșiș

Cât costă o porție de hamsii în stațiunea Mamaia Nord

Turiștii au luat cu asalt litoralul românesc, iar Mamaia este stațiunea care se regăsește pe lista celor mai râvnite locații, în pofida faptului că prețurile sunt mult mai ridicate comparativ cu alte locuri.

Potrivit sursei citată anterior, pentru o singură porție de hamsii cu o cantitate de 250 de grame, românii au plătit nici mai mult, nici mai puțin de 35 de lei!

În cazul în care vă doriți să vă achiziționați și o porție de cartofi prăjiți, trebuie să mai scoateți din portofel încă 25 de lei.

Iar pentru că, o băutură răcoritoare este mult mai mult decât necesară în aceste zile toride de vară, trebuie să știi că nici aceasta nu este foarte accesibilă.

Pentru că prețurile depășesc cu mult așteptările oamenilor, o mare parte dintre ei au plecat din vacanță dezamăgiți și cu un gust amar, promițând că nu se vor mai întoarce în această stațiune din cauza cheltuielilor finale pe care le au.

Citește și: Cât costă o porție de hamsii în stațiunea Mamaia. Prețurile uriașe îi sperie pe turiștii români

Cum poți preveni mușcăturile de țânțar folosindu-te de remedii naturale. Trucuri simple și utile... Sute de oameni ajung zilnic în camera de gardă la Spitalul de Urgenţe Oftalmologice. Cazuri de alergii și infecții, în c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală Sambata, 07.09.2024, 22:45
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x