Antena Căutare

Câți bani câștigă un shaormar la mare, în acest sezon estival. Care este salariul lunar, cu tot cu bacșiș

Meseria de shaormar a început să fie din ce în ce mai bine plătită, mai ales la mare, în plin sezon estival. Un anunț de angajare recent a stârnit controverse în mediul online!

Galerie
Câți bani câștigă un shaormar la mare, în acest sezon estival. Care este salariul lunar, cu tot cu bacșiș | Shutterstock

În ultimii ani, shaorma a devenit unul dintre cele mai populare feluri de mâncare în România, iar acest lucru este reflectat de numeroasele shaormerii care s-au deschis în orașele din întreaga țară. Iată cât primește un shaormar zilnic, la mare!

Citește și: Cât costă o porție de hamsii în stațiunea Mamaia. Prețurile uriașe îi sperie pe turiștii români

Câți lei poate câștiga un shaormar pe zi, la mare

Creșterea popularității shaormei în România a dus la o cerere constantă pentru personal calificat în acest domeniu.

Articolul continuă după reclamă

Potrivit unui anunț de angajare recent, vizualizat de Cancan, o shaormerie din Constanța, care care caută să angajeze un shaormar cu experiență, oferă un salariu lunar de 6.000 de lei,

„Angajez shaormar cu experiență. Salariu 6.000 de lei pe lună, plus carte de muncă. Salariu se dă de două ori pe săptămână. Program: două zile cu două zile liber”, se arată în anunțul publicat de patron, citat de Cancan.

Plecând de la informațiile disponibile în acest anunț de angajare se poate face un calcul pentru a estima veniturile zilnice și lunare ale unui shaormar cu experiență.

Astfel, un shaormar poate câștiga în jur de 400 de lei pe zi, dacă lucrează două zile cu două liber. La venitul zilnic de bază se adaugă bacșișurile, care pot varia în funcție de volumul de clienți, dar și de generozitatea acestora. În medie, un shaormar poate câștiga între 50 și 150 de lei pe zi din bacșișuri, mai notează sursa citată.

Meseria de shaormar nu este deloc ușoară. Aceștia nu lucrează într-un mediu de lucru tocmai relaxant, iar programul de muncă este destul de solicitant și lung. Pe lângă faptul că trebuie să stea mult în picioare, este neapărat ca aceștia să își desfășoare activitatea la temperaturi extreme, mai ales pe timpul verii.

Renumerația este, însă, destul de mare pentru munca grea pe care o are de îndeplinit. Astfel, un shaormar din București ar avea un salariu lunar între 4.500 - 6.000 de lei, în funcție de experiență, potrivit romaniatv.net.

Angajații care lucrează la shaormerii de top din București, unde clienții sunt mai mulți, ajung să aibă un venit de aproximativ 6.500 - 8.000 de lei, potrivit sursei citate mai sus.

Citește și: Câți bani a dat o turistă pe o felie de pizza într-un restaurant din Mamaia. A fost obligată să plătească și ketchupul

Ce soluție propune Nicușor Dan pentru răcorirea apartamentelor din București: „Dai prin calorifer o apă rece”... A intrat în vigoare taxa pe lux. Cine trebuie să completeze formularul 216 și până când trebuie depus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 16 octombrie. Iulia a câștigat suma de 5.000 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 16 octombrie. Iulia a câștigat suma de 5.000 de lei Miercuri, 16.10.2024, 19:00
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x