Antena Căutare

Ce înseamnă când visezi pe cineva care a murit. Semnificația persoanelor decedate în vis

Visele în care apar persoane decedate pot fi interpretate în diverse moduri în funcție de context. Iată care sunt cele mai comune reprezentări ale acestora!

Galerie
Ce înseamnă când visezi pe cineva care a murit. Semnificația persoanelor decedate în vis | profimediaimages.ro / Shutterstock

Visarea unei persoane decedate poate avea diferite semnificații în funcție de contextul visului, dar și de relația ta cu acea persoană.

Cu toate acestea, specialiștii au identificat câteva interpretări comune care pot fi ajustate în funcție de sentimentele pe care le-ai avut în vis, dar și pe parcursul timpului în care persoana respectivă se afla în viață!

Citește și: Ce înseamnă când visezi șerpi. Este de bine sau de rău? Există mai multe semnificații

Iată ce semnificația au persoanele decedate în vis!

Articolul continuă după reclamă

Ce înseamnă când visezi pe cineva care a murit

De cele mai multe ori, persoanele care și-au pierdut viața apar în vis atunci când au un mesaj de transmis sau atunci când cel care visează se gândește în mod obsesiv la acesta.

Persoanele decedate pot apărea, de asemenea, în vise ca reprezentări ale vinovăției și a nemulțumirii personale față de activitățile făcute zi de zi. Anumite greșeli care nu mai pot fi reparate vă fac să simțiți vinovăție, auto-frustrare și dezamăgire, iar aceste sentimente se reflectă în vise sub forma apropiaților care nu mai sunt printre noi.

Uneori oamenii morți pot reprezenta chiar și pericole și necazuri atunci când sunt visați, iar cei care pățesc acest lucru au posibilitatea de a evita evenimentele nefericite dacă nu ignoră visele așa cum se întâmplă de obicei.

Citește și: Singurătatea duce la apariția coșmarurilor. De ce OMS a făcut din ea o „prioritate globală”

Atunci când în vis apar persoanele decedate, iar în urma acestuia oamenii se simt mai bine există posibilitatea ca ele să prevestească o împlinire, un succes sau o nouă etapă a vieții.

Atunci când persoana din vis este și a fost respectată, există o mare șansă ca cea mai arzătoare dorință a celui care visează să se îndeplinească.

Totodată, persoanele care au murit și care ne apar în vis pot reprezenta dorința de reconectare cu aceasta. Fie că au rămas lucruri nespuse sau sentimente neexprimate, aceste vor rămâne întipărite adânc în subconștient, fapt care va duce la apariția respectivei persoane în vis din când în când.

Dacă persoana respectivă a murit de curând, visul poate face parte din procesul de doliu. Visele pot exprima tristețe și dorința de a-i avea din nou aproape pe cei dragi.

În unele culturi, persoanele decedate care apar în vise sunt considerate simboluri ale înțelepciunii ce au rolul de a te ajuta să iei o decizie cât mai ușor, în timp ce în alte colțuri ale lumii acestea reprezintă începutul unei noi etape din viață.

Fie că este vorba despre o schimbare a locului de muncă, a orașului în care locuiești sau a stilului de viață, persoanle decedate care apar în vis au rolul de a evidenția evoluția, dar de a reaminti visătorului că niciodată nu ar trebui să uite de trecut.

Unii psihologi consideră că visele de acest gen pot fi de fapt anumite manifestări ale proceselor psihologice prin care treci. Spre exemplu, stările de anxietate, temere, speranță sau dorințele ascunse sunt unele dintre cele mai întâlnite sentimente în perioadele de doliu.

Citește și: Și-a părăsit soțul pentru un cal! Femeia a simțit că bărbatul „nu se ridica la standardele animalului”

Băuturile alcoolice ar putea să se scumpească din nou. Majorarea prețurilor poate ajunge și la peste 50%. Când s-ar apli...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 23 octombrie 2024. Catinca și Doru au câștigat suma de 3.500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 23 octombrie 2024. Catinca și Doru au câștigat suma de 3.500 de lei Miercuri, 23.10.2024, 19:00
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x