Antena Căutare

Femeia cu „cele mai mari buze din lume” apelează din nou la injectare! Motivul pentru care nu vrea să se oprească cu intervențiile

Deși a cheltuit peste 20 000 de lire sterline pentru injectările de la nivelul buzelor, Andrea consideră că încă are nevoie de intervenții! Iată la ce procedură vrea să apeleze acum!

Femeia cu „cele mai mari buze din lume” apelează din nou la injectare! Motivul pentru care nu vrea să se oprească cu intervențiile
Femeia cu „cele mai mari buze din lume” apelează din nou la injectare! Motivul pentru care nu vrea să se oprească cu intervențiile | Instagram @andrea88476

Andrea Ivanova este cunoscută pentru aspectul ei fizic care a stârnit multe controverse de-a lungul timpului în mediul online din cauza buzelor ei injectate mult prea mult.

Așa cum îi place să se autointituleze, „femeia cu cele mai mari buze din lume” a cheltuit peste 20 000 de lire sterline numai pentru procedurile de injectare a buzelor și nimic nu pare să o oprească din a-și dori mereu mai mult.

Citește și: Era să-și pardă viața din cauza intervențiilor estetice, însă nu se oprește. Maria Andria, ”forțată” să se opereze

Iată la ce procedură a apelat Andrea Ivanova de această dată pentru a-și îmbunătăți aspectul fizic!

Femeia cu cele mai mari buze din lume apelează din nou la intervenții!

Andrea Ivanova este cunoscută pentru dorințele ei extreme de a apela la tehnici de înfrumusețare, dar mai ales pentru faptul că într-o singură zi a suferit 6 proceduri de acest timp, considerând totul un simplu „experiment”.

Nu a trecut mult timp de la ultima intervenție la nivelul buzelor, iar Andrea își dorește să apeleze din nou la o tehnică de îmbunătățire a aspectului său fizic la nivelul feței.

Pentru că injectările pe care le are la nivelul buzelor sunt extrem de multe, iar greutatea acidului hialuronic a început să se simtă destul de tare, pielea din jurul nasului a început să se lase în jos, fiind trasă de cantitățile uriașe de injectabil.

Astfel, femeia a decis să apeleze din nou la un medic estetician pentru a rezolva problema ridurilor care apar din motivul menționat anterior.

„Doctorul meu a spus că este foarte important (să aibă injectări) în aceste zone pentru că dacă nu ar exista, atunci, de-a lungul anilor, fața mea va părea îmbătrânită. Deoarece am o cantitate mare de acid în buze, așa cum am precum și în pomeți, iar acolo există o acumulare de umplutură pe ambele părți ale feței, mi-au apărut riduri.

Astfel de zone delicate trebuie hidratate și injectate pentru a menține lucrurile proaspete și aspectul tânăr. Sunt obișnuită cu această durere dulce și îmi plac rezultatele minunate de după” a declarat Andrea Ivanova potrivit mirror.co.uk .

Citește și: Modelul cu cei mai mari sâni din America regretă operațiile făcute. De la ce vârstă a decis să se lase pe mâna medicilor

Intervenția deși pare, nu este una simplă deloc, mai spune Andrea, femeia cu „cele mai mari buze din lume”:

„Această zonă este destul de periculoasă pentru injectare, deoarece acolo sunt localizate sinusurile, precum și multe vase de sânge. Dacă acestea sunt blocate este posibil ca situația să îmi poată pune viața în pericol. Deși este periculos, în opinia mea, este o necesitate să injectez această zonă pentru a-mi păstra o față tânără.”

„Doctorul meu este îngrijorat de necroza țesutului din buze, dar atâta timp cât sunt atent și îmi amintesc să mă hidratez, atunci ar trebui să fiu bine” este declarația care i-a stupefiat pe mulți.

Este greu să zâmbesc și trebuie să beau multă apă din moment ce acidul hialuronic acționează ca un burete. Nu pot să-mi frec tare fața cu mâinile când mă spăl sau să fac mișcări bruște acolo unde sunt zonele proaspăt injectate. Dar o să îmi injectez din nou pliurile nazolabiale, vrând să am buzele și obrajii mai voluminoase.

Ei sunt convinși, totuși, că merg prea departe și cu mărirea pomeților mei, dar sunt absolut sigură că voi continua aceste proceduri fără să mă opresc” a mai precizat Andrea fără să ia în calcul riscurile la care se expune.

Citește și: Sânii acestei femei sunt atât de mari încât nu îi încap în mașină! Cu toate acestea ea își dorește o nouă intervenție de mărire

Cățelușa Mimi, găsită după 3 săptămâni de căutări. Micuța s-a pierdut în București pe data de 17 aprilie... Două noi efecte devastatoare ale tratamentului cu Ozempic au ieșit la iveală. Ce se ascunde de fapt în pastilele pentru ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x