Antena Căutare

Sânii acestei femei sunt atât de mari încât nu îi încap în mașină! Cu toate acestea ea își dorește o nouă intervenție de mărire

O femeie a decis să își mărească bustul până când sânii nu i-au mai încăput în mașină. Tânăra a fost nevoită să își cumpere un alt bolid pentru a putea conduce.

Femeia care și-a mărit sânii care nu îi mai încap în mașină
Sânii acestei femei sunt atât de mari încât nu îi încap în mașină! Cu toate acestea ea își dorește o nouă intervenție de mărire | Instagram

O tânără care a cheltuit 70 000 de lire sterline pe intervenții chirurgicale la nivelul sânilor spune că nu vrea să se oprească aici, deși sânii ei nu mai încap în mașina pe care o conduce.

Amber May a recunoscut că face parte din categoria persoanelor „bimbo” (persoane superficiale care sunt preocupate de aspectul fizic și de modă, dar care au o capacitate intelectuală sau personală mai puțin dezvoltată) și se mândrește cu acest lucru ori de câte ori are ocazia.

Citește și: Femeia care a vrut să arate ca Barbie, dar mulți o aseamănă cu un zombi. Cum arată după 43 de intervenții estetice

Tânăra vrea să pună accentul din ce în ce mai mult pe formele ei și pe felul în care arată pentru ca să poată să fie din ce în ce mai atractivă.

Iată cum a ajuns în situația de a avea sânii atât de mari încât să nu îi mai încapă în mașină.

Sânii tinerei sunt atât de mari încât nu îi încap în mașină

În prezent, sânii lui Amber cântăresc cât două cărămizi și au dimensiunea 36NN, potrivit mirror.co.uk.

Deși cei care o urmăresc în mediul online i-au atras atenția cu privire la îngrijorarea lor, aceasta le-a transmis ca singura ei dorință este de a interveni din nou pe cale chirurgicală pentru a-i mări.

Tânăra susține că va apela din nou la acest tip de intervenție și că va face acest lucru cu ajutorul sumelor pe care le obține prin intermediul unei platforme de conținut pentru adulți.

Operațiile la sâni nu sunt singurele pe care aceasta și le-a făcut, de-a lungul timpului apelând la medici esteticieni atât pentru umpluturi faciale pentru corectarea ridurilor, conturarea pomeților și mărirea buzelelor, pentru micșorarea nasului de două ori, pentru lucrări stomatologice serioase, cât și pentru mărirea posteriorului prin utilizarea propriei grăsimi din alte zone ale corpului.

Majoritatea operațiilor pe care Amber le-a suferit au fost achitate din banii pe care îi obține din distribuirea conținutului său pe platforma de conținut pentru adulți și nu îi este rușine cu acest lucru.

„Dar deseori primesc comentarii de la troli pe pagina mea de TikTok care spun că am mers prea departe sau că sânii îmi vor exploda– dar pur și simplu îi ignor. De când am devenit mai voluminoasă, câștig mai mulți bani. Îmi place aspectul pieptului meu și fanilor mei adevărați le place să mă vadă crescând. „Bimboficarea” este o identitate și este un mod prin care eu mă exprim. Iubesc aspectul fals, tot ce e roz și să mă îmbunătățesc.” a mărturisit aceasta potrivit sursei citate anterior.

Citește și: Modelul cu cei mai mari sâni din America regretă operațiile făcute. De la ce vârstă a decis să se lase pe mâna medicilor

„Sânii mei mă îngrădesc cu anumite lucruri, cum ar fi să mă antrenez și să-mi leg șireturile. Mă chinui să găsesc haine care să se potrivească și chiar a trebuit să-mi iau și o mașină mai mare, ca să pot încăpea în ea” a mai adăugat aceasta.

Iată cum arată tânăra care a fost nevoită să își cumpere o mașină mai mare pentru a-i putea încăpea sânii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pentru următoarea operație, Amber va plăti suma de 30 000 de lire sterline și va călători până în Belgia, acolo unde a găsit un chirurg suficient de curajos pentru a-i mări din nou sânii.

„Este greu să găsesc un chirurg care să facă implanturi mai mari decât dimensiunea mea actuală – sunt doar câțiva în lume care le vor face. Abia aștept să văd cum vor arăta!” a povestit tânăra.

Citește și: A cheltuit 10 000 de lire pentru a arăta ca o pisică. Cum arată acum și ce a povestit despre dorința mai puțin obișnuită

Ce a putut să facă un bărbat din Suceava după ce și-a visat prietenul mort... Ce bilet a putut să primească o mamă de la vecinul ei. Femeia a pozat totul și a arătat dovada. Ceea ce a urmat a fost n...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x