Antena Căutare

Mega Image retrage de la vânzare un produs! Populația este îndemnată să nu consume alimentul

Mega Image a anunțat retragerea unui produs de la raft. Cei care l-au achiziționat sunt rugați să îl returneze pentru a-și primi banii înapoi sau să nu îl consume. Iată ce este produsul rechemat în magazine.

Magazin Mega Image Galerie
Mega Image retrage de la vânzare un produs! | Shutterstock

Mega Image a făcut un anunț cu privire la retragerea de la raft a unui produs din cauza unui alergen care nu a fost menționat pe etichetă.

Această decizie a fost luată recent, iar toți clienții care vor aduce produsul în magazine își vor primii banii înapoi.

Citește și: Lidl a retras un nou produs de la raft! Despre ce aliment este vorba și cum se pot recupera banii

Iată ce produs a fost retras de la raft și care este motivul pentru care clienții sunt îndemnați să nu îl consume și să îl returneze.

Mega Image retrage de la vânzare un produs! Populația este îndemnată să nu consume alimentul

Din cauza glutenului din sosul de soia, care reprezintă un alergen pentru multe persoane, toate loturile ale acestuia au fost retrase de la vânzare.

Problema cea mai mare este reprezentată de faptul că acest alergen lipsea de pe eticheta tuturor produselor, fapt pentru care persoanele care au intoleranță la gluten, ar fi putut avea probleme grave de sănătate.

Sosul de soia se va retrage de la raft pentru o perioadă, iar clienților le este recomandat să nu îl consume sau să îl aducă în magazinele de unde l-au achiziționat pentru restituirea banilor.

Bonul fiscal este necesar, banii fiind restituiți doar prin îndeplinirea acestei condiții.

Autoritatea Națională Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) a confirmat de asemenea, faptul că produsul respectiv nu semnala prezența alergenului, ceea ce reprezintă o problemă serioasă pentru persoanele cu intoleranțe care l-ar fi putut consuma.

Citește și: Care sunt alimentele care se găsesc în toate magazinele din România, dar în alte țări sunt total interzise

„Mega Image a retras de la vânzare produsele: 36428 OLYMPIA SOS TERIYAKI 320G; 44247 OLYMPIA SOS TERYAKI 58G. Retragerea produselor de pe piaţă şi rechemarea acestora de la consumatori au fost declanşate la solicitarea furnizorului, constatându-se prezenţa unui alergen în ingrediente (glutenul din sosul de soia ), care nu este menţionat pe etichetă”, a fost informația transmisă de ANSVSA.

Mega Image, de asemenea, a făcut un anunț public în urma căruia și-a exprimat opinia.

„Considerând că sănătatea consumatorilor este cea mai importantă, Mega Image solicită clienţilor să NU consume produsele cu loturile sus mentionate şi roagă cu amabilitate să le distrugă sau să le returneze la punctul de vânzare din care s-a achiziţionat produsul. Este necesară prezentarea bonului fiscal. Consumatorii sunt rugaţi să returneze produsul cu datele menţionate mai sus până la data de 29.04.2024”.

În ultima perioadă au existat tot mai multe magazine care au retras de la raft mai multe produse. În acest caz se află și Ikea, Lidl, Auchan, Carrefour.

Citește și: Prețul celui mai scump whiskey din lume i-a surprins pe internauți. Cât costă și de ce se ridică la această sumă

Produsele 36428 OLYMPIA SOS TERIYAKI 320G și 44247 OLYMPIA SOS TERYAKI 58G au fost retrase, de asemenea, și din alte magazine precum: Auchan, Carrefour.

În cazul Auchan, prezentarea bonului fiscal nu este necesară, marele retailer acceptând să returneze banii fără condiția impusă de Mega Image.

„Furnizorul Marathon efectuează rechemarea produsului EAN 5941466023613 - Sos Teriyaki 320 g, Producator: CONTEC FOODS SRL, indiferent de lot. Motivul retragerii: prezența alegen gluten. Persoanele care au achiziționat produsele sunt rugate să nu le consume, să le returneze la Serviciul Clienti din magazinul Auchan de unde l-au cumparat și vor primi înapoi contravaloarea. Prezentarea bonului fiscal nu este necesară. Ne cerem scuze pentru orice neplacere creată!” este informația publică cu privire la acest aspect.

În cazul Carrefour, prezentarea bonului fiscal este o condiție pentru care banii pot fi restituiți.

„Detalii referitoare la ceea ce este în neregulă cu produsul: Prezența unui alergen în ingrediente (glutenul din sosul de soia), care nu este menționat pe etichetă. Măsuri pe care trebuie să le ia consumatorul. Rugăm clienții să distrugă produsul sau să-l returneze în magazin în baza bonului fiscal. Ne cerem scuze pentru orice neplăcere creată!” este informația publică cu privire la acest aspect.

Garsoniera din Târgu Mureș care a provocat isterie în online. Dușul este poziționat lângă birou, iar toaleta este un mis... Specialiștii susțin că unele alimente pot fi consumate chiar dacă au mucegăit. Cum îți dai seama dacă un produs este com...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x