Antena Căutare

O femeie a devenit virală după ce a anunțat că își dorește un soț plin de bani. Cum a fost făcut anunțul la bordul unui avion

O tânără care a decis că este momentul să își facă o relație serioasă, a apelat la o metodă mai puțin întâlnită pentru a-și găsi alesul. Iată ce a făcut femeia la bordul avionului.

Colak Karoline cerând ajutorul însoțitorului de bord și anunțând că își caută un soț bogat
O femeie a devenit virală după ce a anunțat că își dorește un soț plin de bani. | Tik Tok

Femeia care a decis să facă un anunț controversat chiar la bordul unui avion a devenit virală în mediul online după ce s-a gândit la o metodă impresionantă prin care să își strige dorința.

Karolina Geits zbura de la Miami spre New York în momentul în care i-a venit ideea ingenioasă de a anunța public că își caută un soț cu mulți bani, dar nimeni nu s-ar fi așteptat să apeleze la o astfel de metodă amuzantă.

Citește și: Un bărbat și-a înscenat moartea ca să scape de pensia alimentară. Câți bani îi datorează fostei soții

Iată cum s-a gândit femeia să facă marele anunț chiar la bordul avionului!

Cum a anunțat că își dorește un soț plin de bani

Femeia a decis să ceară ajutorul unui însoțitor de bord pentru a-și duce planul nebun până la capăt, iar uimitor a fost faptul că acesta chiar a ajutat-o cu mult drag, îndeplinindu-i dorința arzătoare.

Astfel, Karolina s-a dus în zona însoțitorilor de bord și a transmis prin intermediul difuzorului dorința ei cea mai mare.

„Bună băieți, numele meu este Karolina Geits. Sunt în căutarea unui soț bogat. Locul meu este numărul 2A. Te rog să mi te alături dacă ești bogat” a spus femeia cu zâmbetul pe buze și cu un afiș pe care scria „Caut un soț bogat” alături de un cod QR care odată scanat te va conduce către pagina ei de Instagram.

Pasagerii au început să aplaude și să se amuze imediat ce au auzit-o pe Karoline și după ce au văzut-o cât de tare se bucura de faptul că a reușit să facă acest anunț într-un mod atât de inedit.

De asemenea, chiar și pilotul avionului a ieșit din cabină pentru a observa ce se întâmplă și de ce toată lumea a început să se agite. Bărbatul a început să se amuze și el de situația dată!

Citește și: Cât câștigă o manichiuristă din București într-o zi. Suma i-a surprins pe mulți: „Eu ca inginer nu fac atâția bani în afara țării”

Tânăra în vârstă de doar 29 de ani a recunoscut faptul că nu este adepta aplicațiilor de întâlniri, aceasta preferând să se întâlnească cu oamenii față în față. Ideea trăznită a plecat de la codul QR pe care îl purta întotdeauna pe valiză, și, bineînțeles, pe care l-a văzut util și într-o astfel de situație.

Mai mult decât atât, curajul de a face acest anunț a venit în momentul în care a văzut că scaunul de lângă ea a rămas neocupat, gândindu-se că un avion plin de oameni este chiar un loc bun în care ar putea să își găsească adevărata dragoste.

Videoclipul a fost urcat pe rețelele sociale și a ajuns la peste 1,5 milioane de vizualizări, iar internauții au reacținat imediat încurajând-o și aducându-i o serie de laude.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Personalul avionului a susținut incredibil ideea mea. Au apreciat cu adevărat creativitatea și entuziasmul din spatele ei. Spre surprinderea mea, nu numai că au fost bucuroși să ajute, ci chiar l-au sunat pe căpitan, care a fost și el de acord cu ideea! El a spus că a fost un concept chiar genial” a povestit Karoline.

„Reacția în avion a fost uimitoare. Atât de mulți oameni mă încurajau și mă felicitau pentru creativitatea mea! Unii chiar mi-au scanat codul QR pentru a mă urmări chiar atunci. Deși nu mi-am găsit încă viitorul soț, experiența mi-a dat un impuls uriaș de încredere și motivație” a mai adăugat aceasta.

Citește și: S-a prefăcut însărcinată de 17 ori pentru a lua bani de la stat. Ce sumă a putut să strângă și ce pedeapsă a primit

A refuzat să poarte rochia de mireasă pe care sora ei i-a făcut-o, iar familia a rupt legătura cu ea. De ce nu a vrut să... La 19 ani câștigă 158 000 de dolari pe zi. Cine este cea care a primit titlul de cea mai tânără miliardară din lume...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x