Antena Căutare

O femeie cu un bust uriaș le-a răspuns imediat criticilor după ce i-au spus să își micșoreze sânii. Ce replică uimitoare le-a dat

O femeie a decis să răspundă răutăților pe care le primește zilnic în mediul online din cauza sânilor săi. Iată cum a decis să i se adreseze unui internaut care i-a atras atenția!

Colaj Lyla King
O femeie cu un bust uriaș le-a răspuns imediat criticilor după ce i-au spus să își micșoreze sânii. Ce replică uimitoare le-a dat | Tik Tok

Lyla King, mamă a trei copii, a trecut printr-o experiență prin care multe femei ar fi avut de suferit din cauza persoanelor răutăcioase, însă ea a reușit să le închidă gura criticilor prin abordarea diferită de care a dat dovadă.

Atitudinea mămicii i-a lăsat fără cuvinte pe cei care până la acel moment au avut ceva de comentat la adresa Lylei care a fost criticată mereu pentru bustul enorm pe care îl are.

Citește și: Sânii acestei femei sunt atât de mari încât nu îi încap în mașină! Cu toate acestea ea își dorește o nouă intervenție de mărire

Iată pentru ce i-a fost atrasă atenția femeii și ce le-a răspuns răutăcioșilor.

Pentru ce au criticat-o oamenii pe femeia cu sânii uriași

De cele mai multe ori femeia alege să renunțe la purtarea sutienului din cauza faptului că sânii ei sunt mult prea mari și mult prea grei, iar acest lucru îi determină pe cei din jur să îi atragă atenția într-un mod răutăcios și fără respect.

Acest lucru s-a întâmplat și recent, atunci când o profesoară i-a spus femeii că arată nepotrivit, iar ea a luat decizia de a povesti acest lucru și cu internauții prin intermediul platformei Tik Tok.

Lyla care în prezent are 27 de ani și trăiește în Canada a povestit cum i-a fost atrasă atenția în cadrul cursei școlii pentru că nu a purtat sutien chiar de către o profesoară de la care nu s-a așteptat.

Cu toate acestea, deși nu s-a simțit confortabil, tânăra nu a pus la suflet răutatea gratuită pe care a primit-o și a decis să deschidă acest subiect în online pentru a afla și alte păreri.

Deși se aștepta și la multe critici, aceasta nu a stat pe gânduri și i-a răspuns imediat unui internaut care i-a recomandat într-un mod foarte direct să își facă micșorare de sâni.

Reacția ei a fost una cu totul neașteptată, pentru că deși mulți se gândeau că femeia nu va răspunde sau că îi va răspunde cu aceeași monedă, Lyla i-a răspuns foarte politicos, dând dovadă de bună creștere și mult bun simț.

„Știi, apreciez atât de mult faptul că îți pasă de sănătatea mea. Chiar înseamnă foarte mult pentru mine, dar eu chiar iubesc felul în care corpul meu arătă. Așa că eu cred că voi refuza asta” a spus femeia cu zâmbetul pe buze.

Citește și: Modelul cu cei mai mari sâni din America regretă operațiile făcute. De la ce vârstă a decis să se lase pe mâna medicilor

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Comentariile nu au încetat să apară, dar de data aceasta majoritatea au fost mult mai pozitive decât la postările anterioare.

„Bună Lyla. Ești perfect așa cum ești”, „Te rog, nu face asta, ești perfectă!”, „Nu are sens! Ești absolut superbă așa cum ești!” au spus unii dintre utilizatii platformei.

„Cel mai bun refuz din toate timpurile” a mai spus cineva.

Citește și: A avut cei mai mari sâni falși din lume, până i-a explodat bustul. Cum arată controversata Mary fără implanturile uriașe

Părinții unei tinere îl invită pe fostul ei la cină, deși au divorțat acum 10 ani. De ce fac asta, chiar dacă ea nu îl m... Alessandra Stoicescu, în top 3 jurnaliști în care românii au cea mai mare încredere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x