Antena Căutare

O nouă garsonieră din Cluj face furori pe internet. Cu cât se vinde locuința de doar 28 mp

Prețul locuinței i-a luat prin surprindere pe mulți! Iată cu când se vinde o garsonieră mobilată și utilată din Cluj cu o suprafață de doar 28mp!

O nouă garsonieră din Cluj face furori pe internet.
Cu cât se vinde garsoniera de doar 28 mp din Cluj care face furori pe internet. | Facebook

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că locuințele din Cluj se vând și se închiriază cu prețuri astronomice, însă cetățenii speră totuși la ceva variante mai accesibile atunci când încep să își caute o nouă casă în care să locuiască.

Cu toate acestea, veștile nu sunt prea bune, pentru că prețurile au început din nou să crească, chiar și în Cluj, acolo unde prețurile sunt deja extrem de piperate.

Citește și: Cât a ajuns să coste în prezent Dacia 1300! Un german scoate la vânzare un vehicul istoric „în stare excelentă”

Iată cu cât se vinde o garsonieră de doar 28 mp din Cluj!

Articolul continuă după reclamă

O nouă garsonieră din Cluj face furori pe internet

Deși garsoniera „minusculă” așa cum au numit-o internauții, este utilată și mobilată, nimeni nu s-a înghesuit s-o cumpere din cauza prețului uriaș pe care îl cere proprietara.

„Căsuța” a făcut ravagii în mediul online datorită prețului de vânzare, dar mai ales pentru felul în care arată.

Deși are doar 28mp, clujeanca a cerut o sumă astronomică, spun internauții pentru condițiile pe care le oferă.

În Cluj în general prețurile sunt extrem de mari, prețul mediu cerut pentru apartamente apropiându-se cu pași repezi de 3 000 de euro pe metru pătrat, scrie Can Can, însă unele sume sunt considerate încă nejustificate de doritori, mai ales după ce văd condițiile de trai.

Citește și: Locul unde ești plătit cu treizeci de mii de euro pentru a te muta și a trăi acolo. Cât de frumos arată orașul!

Spre exemplu, pe această garsonieră, clujeanca a cerut nu mai mult, și nici mai puțin de 80 000 de euro, lăsându-i pe internauți aproape fără suflu.

„Persoană fizică. De vânzare garsonieră 28 mp, aproape de Expo Transilvania, mijloacele de transport în comun strada Dâmboviței nr 87.

Garsoniera se vinde mobilată și utilată se află la etajul 2 din 4 .Este compusă din cameră, bucătărie, baie, hol și are balcon deschis. Preț 80.000 de euro”, sunt informațiile oferite de proprietară prin intermediul anunțului imobiliar postat.

Surprinderea cea mare a fost și faptul că locuința nu se află într-o zonă ultra-centrală, însă, acest lucru nu a contat pentru clujancă.

Potrivit specialiștilor de la Imobiliare.ro, citați de sursa menționată anterior, piața imobiliară din Cluj a înregistrat o creștere de 3% doar în ultimele 30 de zile, prețul mediu solicitat pentru proprietățile rezidențiale noi ajungând la sfârșitul lunii mai la o valoare de 2 960 de euro / mp util.

Cluj-Napoca rămâne situat pe primul loc în topul celor mai scumpe orașe din țară, mai ales pentru persoanele care își doresc să își achiziționeze o locuință.

Ritmul anual de creștere pentru apartamentele scoase la vânzare în Cluj s-a menținut în jurul valoriii de 10% atât pentru prețul mediu general, cât și pentru cele două segmente principale, nou și vechi, mai scrie Can Can, prețul mediu solicitat pentru apartamentele vechi fiind de 2735 euro/mp.

Citește și: Prețul chiriilor a explodat în aproape toată țara. Un singur oraș din România își păstrează prețurile

„E mai important pensatul și tunsul” spune un elev după ce a recunoscut că nu a avut timp să învețe pentru proba de BAC ... Elevii români care au obținut două medalii de aur, patru de argint şi două de bronz la Olimpiada Europeană de Geografie ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Mireasa Sezonul 9, 5 iulie 2024. Topul concurenților înainte de finala competiției! Cristian a fost salvat de public
Mireasa Sezonul 9, 5 iulie 2024. Topul concurenților înainte de finala competiției! Cristian a fost salvat de public Vineri, 05.07.2024, 16:56
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x