Antena Căutare

O șoferiță a găsit un bilet și trandafiri în parbriz după ce a parcat așa cum a știut. Ce scria pe bilet s-a viralizat rapid

O șoferiță din România a primit un bilet de-a dreptul uimitor după ce și-a parcat mașina așa cum a știut. Iată prin ce metodă i-a atras atenția un alt participant la trafic fără să o supere prea tare.

Un bilet și trandafirii în parbrizul unei mașini.
O șoferiță a găsit un bilet în parbriz la care nu s-ar fi așteptat niciodată. | Facebook

După ce șoferița din România și-a parcat mașina așa cum a putut, un bărbat a decis să îi atragă atenția cu privire la felul în care a fost făcută parcarea.

Astfel, bărbatul a decis să îi scrie un bilet și să îi lase și un buchet de trandafiri chiar în parbriz.

Iată ce scria pe bilet și cum a devenit virală această întâmplare.

Citește și: Tarifele și perioada de valabilitate a rovinietei se schimbă. Cum îi afectează pe șoferi

Ce scria pe biletul din parbriz

Femeile sunt foarte des criticate pentru modalitățile în care acestea reușesc să parcheze, iar bărbații nu se pot abține niciodată din a le atrage atenția.

Acesta a fost și cazul unei șoferițe din România care s-a trezit cu o adevărată surpriză în parbrizul mașinii sale pe care o parcase de curând.

Deși ar fi putut să pară o adevărată declarație de dragoste, trandafirii și biletul nu au avut acest scop, ci mai degrabă, de a-i transmite într-un mod cât se poate de frumos și elegant că nu se pricepe deloc la parcat mașina.

Mesajul nu doar că a amuzat-o pe femeie, ci a și făcut-o să accepte critica într-un mod subtil, fără să se simtă absolut deloc jignită de remarcă bărbatului.

Iată ce scria!

„Ești frumoasă, dar parchezi urât” a fost replica amuzantă care a uimit-o pe șoferiță cu adevărat. Faptul că acest bilet a venit însoțit de aproximativ 15 trandafiri a fost de-a dreptul uimitor, iar femeia nu s-a putut supăra pe cel care i-a atras atenția.

Iată fotografia!

Citește și: A apărut o nouă metodă prin care mașina îți poate fi furată din parcare. Furtul autoturismelor face din nou victime

Tânăra s-a amuzat copios pe baza întâmplării și a acceptat buchetul de flori fără să stea pe gânduri.

Fotografia a fost postată pe Facebook, iar în ciuda tuturor așteptărilor, majoritatea internauților s-au amuzat și au empatizat cu gestul bărbatului. Originalitatea prin care i-a fost atrasă atenția șoferiței a fost apreciată, iar gestul a fost catalogat ca unul drept de urmat.

„Este o metodă amuzantă și neconvențională de a semnala o problemă, fără a crea tensiuni sau a jigni pe cineva”, a scris unul dintre internauți la postarea de pe Facebook potrivit unei publicații.

Problema locurilor de parcare prea înguste sau lipsa lor este una destul de mare la nivelul întregii populații, iar acest lucru îi determină pe șoferi să reacționeze în diferite moduri. Iată cum a reacționat un șofer care își găsea locul de parcare mereu ocupat.

Ce a putut face un șofer care își găsea mereu locul de parcare ocupat de același vecin

Supărat de îndrăzneala vecinului său de bloc, care îi ocupa permanent locul în parcarea subterană, bărbatul a venit cu o soluție complet neobișnuită. Împreună cu soția sa, el a pus la cale un plan ingenios pentru a scăpa de acest necaz.

Astfel, atunci când pleca din parcarea subterană cu mașina personală, lăsa locul ocupat de un alt autoturism, însă nu orice fel de autoturism, ci unul alb realizat din polistiren, potrivit thesun.co.uk.

Mașina de polistiren, „copia” fidelă a unui sedan, a fost realizată astfel încât să aibă vizibile toate detaliile unei mașini normale, inclusiv oglinzi retrovizoare, arcade ale roților și mânere ale ușilor, arată publicația menționată mai sus.

Cu toate acestea, el nu este primul șofer care a recurs la o astfel de măsură pentru a se asigura că locul de parcare nu îi este ocupat. Un alt bărbat a dezvăluit pe platforma Reddit că atunci când cineva a parcat pe locul lui, pur și simplu a blocat persoana respectivă. Ulterior, cel din urmă a ajuns să aștepte aproape două ore până să își recupereze mașina, potrivit sursei menționată anterior.

Citește și: Hoții sunt din ce în ce mai atrași de mașinile germane premium. La ce să fii atent dacă ai o astfel de mașină

Un bărbat a cumpărat o pungă de broccoli, dar ce a descoperit în interior l-a înfricoșat. Ce animal se ascundea în ambal... Ce este terapia cu îngeri. Prima concurentă a noului sezon Chefi la cuțite a ridicat semne de întrebare în rândul public...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x