Antena Căutare

O tânără își însoțește iubitul atunci când merge la mormântul fostei sale partenere cu care a înșelat-o. Subiectul a luat amploare

Recent, un videoclip postat pe TikTok i-a luat prin surprindere pe internauți într-un mod mai puțin obișnuit după ce o tânăra a dezvăluit faptul că își însoțește iubitul atunci când merge la mormântul fostei sale partenere. Iată de ce subiectul a devenit atât de controversat.

Colaj cu cei doi iubiți care au mers la mormântul fostei partenere a bărbatului.
O tânără își însoțește iubitul atunci când acesta merge la mormântul fostei sale partenere. | Tik Tok

Sara și-a dorit să împărtășească cu utilizatorii platformei TikTok un lucru pe care obișnuiește să îl facă de o bună perioadă de timp, iar internauții au rămas uimiți când au aflat de gestul mai puțin întâlnit în aceste vremuri.

Tânăra s-a filmat în timp ce a vizitat alături de iubitul ei cimitirul în care fosta lui parteneră a fost înmormântată. Iată ce i-a determinat pe oameni să reacționeze imediat la cele văzute.

Citește și: O femeie a instalat o cameră ascunsă în bucătărie și a făcut o descoperire înfiorătoare. Ce îi punea soțul în băutură

O tânără își însoțește iubitul atunci când acesta merge la mormântul fostei sale partenere

Sara este o femeie puternică care face un lucru mai puțin obișnuit de o perioadă de timp, gest pe care iubitul ei cu siguranță îl apreciază. În fiecare an, de ziua fostei sale partenere, cei doi merg împreună la mormântul fostei sale iubite pentru a-i aduce flori și baloane colorate pe care scrie mesajul de „La mulți ani!”.

Acțiunea tinerei a fost foarte criticată pe platformă, dar și apreciată de cei care rezonează cu felul său de gândire. O mare parte dintre oameni au ținut să-i reamintească faptul că fosta lui iubită are prioritate chiar și acum când este doar o fantomă, în timp ce ceilalți au admirat curajul și maturitatea cu care Sara tratează situația.

Videoclipul a ajuns la 10,6 milioane de vizualizări și la peste 10 milioane de like-uri într-un timp foarte scurt, subiectul fiind unul atât de sensibil, dar și de uimitor în același timp.

„Fosta iubitului meu a murit în urmă cu câțiva ani. În fiercare an de ziua ei de naștere, noi o vizităm cu flori și baloane. Mereu este emoționant pentru el, dar eu îl susțin mereu, chiar dacă m-a înșelat cu ea o dată. Dar acesta este trecutul, l-am iertat și îl iubesc” sunt informațiile pe care Sara le-a scris peste imaginile de-a dreptul uimitoare și emoționante.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În descriere, tânăra a pus o întrebare care i-a pus pe gânduri cu adevărat pe internauți, și anume: „Ai fi făcut asta?”, iar melodia care a fost folosită pentru fundal este „Only Love Can Hurt Like This” de la Paloma Faith.

Videoclipul a strâns până în prezent aproape 28 000 de comentarii prin care oamenii au ținut să-și exprime părerea cu privire la gestul atât de rar întâlnit.

„Ce este mai nebun de atât este faptul că tu plângi cu el” „Niciodată nu voi fi atât de matură”, „Du-te și stai cu ea atunci!”, „El poate s-o viziteze singur. Este ciudat că ea este acolo să fiu sinceră”, „Nu aș putea niciodată”, „Ești o femeie minunată pentru că îl pui pe bărbatul pe care îl iubești pe primul loc” „Fantoma ei încă are prioritate”, sunt doar câteva dintre comentariile videoclipului.

„Trebuie să fi fost un sărut mortal” a mai adăugat cineva care făcea aluzie la continuarea versurilor melodiei care este redată pe fundal, dar și la situația de față într-un mod subtil.

Citește și: O mamă a lăsat un bilet pentru educatoarea fetiței sale chiar pe caserola de mâncare. Ce a determinat-o să recurgă la acest gest

O mamă a lăsat un bilet pentru educatoarea fetiței sale chiar pe caserola de mâncare. Ce a determinat-o să recurgă la ac... Daniela Gyorfi, dureri insuportabile din cauza implantului mamar. Ce a recunoscut artista...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x