Antena Căutare

O mamă a lăsat un bilet pentru educatoarea fetiței sale chiar pe caserola de mâncare. Ce a determinat-o să recurgă la acest gest

După ce fiica ei a venit de la grădiniță cu o stare proastă, Caroline s-a decis să îi transmită un mesaj profesoarei acesteia. Mama nu a acceptat ca cineva să-i atragă atenția fetiței sale cu privire la felul în care alege să mănânce, și, tocmai de aceea, a ales să reacționeze imediat.

Colaj mama + bilet lipit pe caserolă
O mamă a lăsat un bilet pentru educatoarea fetiței sale chiar pe caserola de mâncare | TikTok, Instagram

O întâmplare mai puțin întâlnită a făcut-o pe mama unei fetițe de doar 3 ani să reacționeze într-un mod la care puțini s-ar fi gândit.

Într-o zi după ce fiica ei s-a întors de la grădiniță, mămica a sesizat faptul că ceva nu este în regulă cu ea, insistând să afle de ce era supărată. Micuța i-a mărturisit ce a pățit în ziua respectivă, iar mama a reacționat pe măsură.

Femeia a scris un bilet și l-a lipit pe caserola cu mâncare a fiicei sale. Iată ce a scris mămica furioasă.

Citește și: Patru bărbați din Sectorul 6 care au aruncat coji de semințe pe jos au fost sancționați într-un mod inedit. Ce au făcut polițiștii

Ce scria pe biletul destinat educatoarei

Aflând că educatoarea i-a făcut fetiței sale o observație cu privire la mâncarea pe care o aduce la grădiniță, mama nu a stat pe gânduri și a luat decizia de a-i transmite un mesaj într-un mod inedit.

Fetița i-a povestit mamei sale despre faptul că educatoarea i-a atras atenția pentru că ar fi ales o ordine greșită în consumarea mâncarii pe care a primit-o de acasă. Micuța ar fi ales să consume mâncarea „bună” înainte de mâncarea „rea” din punctul de vedere al educatoarei, motiv pentru care aceasta a certat-o.

Fiica lui Caroline ar fi mâncat desertul înainte de sandwich-ul și castraveții din caserola, iar acest lucru ar fi un lucru greșit conform spuselor educatoarei.

Potrivit nypost.com, mama acesteia nu a fost de acord, dorind să-și învețe fetița despre neutralitatea alimentară, și, tocmai de aceea, s-a gândit la această metodă de comunicare.

Astfel, a scris pe un bilet următorul text:

„Hei, Evelyn are permisiunea noastră de a mânca prânzul în orice ordine alege ea. Niciuna dintre mâncărurile ei nu sunt „bune” sau „rele”- este doar mâncare! Mulțumesc! Caroline”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Un bărbat deghizat în măicuță i-a speriat pe Bucureșteni. Escrocul cere să se urce în mașinile oamenilor implorând ajutorul

Femeia și-a dorit să împărtășească întâmplarea cu internauții de pe Tik Tok, iar de acolo utilizatorii s-au împărțit în două tabere, dar din cauza unor cuvinte urâte și acuzații, Caroline a decis să dezactiveze secțiunea de comentarii, astfel toate fiind ascunse.

Se pare că atât gestul pe care l-a făcut, cât și descrierea pe care a ales-o au fost foarte controversate de public încât mămica a ajuns la această decizie. Iată ce descriere a făcut:

„Iată povestea: copilul meu de trei ani a venit acasă ieri de la școală, spunându-mi că profesoara ei i-a spus că trebuie să mănânce toate alimentele ei „bune” înainte de a-și mânca alimentele „rele”. Nu putea să-și ia prăjitura înainte de a-și mânca sandvișul și castraveții. În acest moment, m-am simțit puțin frustrat de instrucțiunile învechite de la profesor, dar am răspuns spunând: „Ei bine, e o prostie. Nu există alimente bune sau alimente proaste. Mâncarea este doar mâncare!”

Vreau să spun că nu astfel am crescut, dar datorită informațiilor pe care le am din atâtea conturi grozave create de mame și experți, în domeniul copilăriei și al nutriției, sunt înarmat cu răspunsuri, cunoștințe și practici mai bune pentru copiii mei. Trei ani. La trei ani cineva i-a spus că alimentele sunt bune sau rele. Sunt atât de mândru că a simțit că ceva nu era în regulă (...) Vorbim despre asta tot timpul acasă...

Dacă mănânci doar morcovi sau broccoli, corpul tău nu va avea proteine de care are nevoie pentru a crește mușchii puternici. Dacă mănânci doar pui, corpul tău nu va avea suficientă energie pentru a face lucruri precum alergarea și joaca toată ziua. Avem nevoie de mici bucăți din toate pentru a ne asigura că suntem capabili să învățăm, să ne jucăm și să creștem toată ziua.

Așadar, cei care ne asigură că avem cuvintele, cunoștințele și încrederea pentru lua notițe și a exersa acasă, vă mulțumesc, vă mulțumesc, vă mulțumesc. Ne-a schimbat familia în bine. Ceea ce faceți și ceea ce împărtășiți este atât de important pentru familiile tinere.”

Citește și: Capcana TikTok. Ideea de îmbogățire rapidă atrage tot mai mulți tineri. Cine câștigă, de fapt

Răspunsul profesoarei nu a fost făcut public încă, însă, după apariția acestui videoclip în online au existat mai multe contradicții în comentarii, care ulterior au fost dezactivate.

Destinația turistică a anului 2024 a fost aleasă! Ce stațiune din România a primit titlul onorific și cum arată... O tânără își însoțește iubitul atunci când merge la mormântul fostei sale partenere cu care a înșelat-o. Subiectul a lua...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x