Antena Căutare

Reacția lui Cheloo după tragedia de pe Jepii Mici, acolo unde o fată de 19 ani a fost ucisă de un urs: „Și un vers mai vechi...”

Cheloo a transmis un mesaj dur, după ce o tânără în vârstă de 19 ani a fost ucisă de un urs pe traseul Jepii Mici din Bucegi.

Galerie
Reacția lui Cheloo după tragedia de pe Jepii Mici, acolo unde o fată de 19 ani a fost ucisă de un urs: „Și un vers mai vechi...” | Captură Facebook/Captură Instagram/Hepta

Marți, 9 iulie, Maria Diana, o tânără în vârstă de 19 ani din Iași, și-a găsit sfârșitul pe traseul Jepii Mici din Bucegi, după ce a fost atacată de un urs, în timp ce se afla cu iubitul ei într-o drumeție montană. Evenimentul a șocat o țară întreagă și a lansat numeroase discuții cu privire la problematica urșilor în România. În urmă cu puțin timp, Cheloo a postat un mesaj pe rețelele de socializare.

Citește și: Ce trebuie să faci dacă te întâlnești cu un urs. Câteva sfaturi utile care ți-ar putea salva viața

Cheloo, mesaj dur după tragedia de pe Jepii Mici

Printre cei care și-au exprimat public opinia despre problematica gestionării urșilor în România s-a numărat și Cheloo, cunoscut pentru mesajele sale directe. Pe contul personal de Facebook, juratul iUmor și-a amintit de un vers mai vechi prin care critică legislația actuală și cere protecția oamenilor în fața urșilor.

Articolul continuă după reclamă

„…și un vers mai vechi uitat… <<romanul de bun gust e mic dejun pentru ursul brun>>… schimbați legea băăă… vrem și noi statut de specie protejată…”, a fost mesajul postat de Cheloo pe pagina personală de Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Avertisment pentru români. Riscă amenzi uriașe dacă hrănesc urșii. Ce a anunțat Mircea Fechet, ministrul Mediului

Mesajul lui Klaus Iohannis după după ce o tânără de 19 a fost ucisă de un urs în Munții Bucegi

Preşedintele Klaus Iohannis a reacţionat miercuri, din SUA, la tragicul eveniment petrecut în Munții Bucegi, unde o tânără de 19 ani a fost ucisă de un urs.

„Da, cred că s-a ajuns prea departe. Sunt foarte îngrijorat și m-a șocat evenimentul. Sâmbătă am fost și eu pe un traseu din Munții Bucegi și după puțin timp să aflu că foarte aproape de locul în care m-am aflat s-a întâmplat această nenorocire. Îmi pare foarte rău pentru victimă și pentru familia ei. Îmi pare foarte rău și pentru România, pentru că avem resurse naturale incredibile și nu prea știm să le gestionăm cum trebuie.

Problema cu urșii nu e deloc nouă. Clasa politică a reacționat de fiecare dată la aceste incidente nefericite doar punctual. E o mare emoție, se convoacă o ședință de Guvern, se discută în Parlament, după care trecem mai departe. Dacă vrem în continuare să avem un turism sănătos, trebuie să înțelegem că nu avem cum să lăsăm oameni să fie omorâți de animale, cum nu cred că animalele trebuie să fie pentru distracție. Calea de mijloc trebuie găsită și sper că cei responsabili să găsească o soluție reală. E evident că avem prea mulți urși, prea multe incidente unde oameni sunt răniți sau chiar uciși de urși și nu se poate continua așa. Nu sunt vânător și nici specialiști, dar sunt destui și este cazul să vină cu o soluție legislativă care să respecte normele europene, dar și viața oamenilor. Nu putem să protejăm animale în detrimentul oamenilor”, a reacționat Klaus Iohannis, citat de digi24.ro.

Tot mai mulți români păcăliți de strategii de marketing. La ce să fie atenți când fac cumpărături... O nouă lege pentru românii care au un cont bancar. Băncile ar putea fi obligate să implementeze asta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală Sambata, 07.09.2024, 22:45
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x