Antena Căutare

Revolut deschide prima sucursala din România. Ce modificări apar la IBAN-urile clienților

Veste bună pentru români! Prima sucursală Revolut din țara noastră se va deschide cât de curând! Iată ce spun oficialii!

Galerie
Revolut deschide prima sucursala din România! | Shutterstock.com

Revolut vine cu o veste bună pentru toți utilizatorii din România!

Aplicația care are peste 4 milioane de clienți la noi în țară trece la implementarea progresivă a IBAN-ului românesc.

Citește și: Alertă de fraudă în numele unei celebre bănci din România. Ce mesaje periculoase au primit clienții

Iată când va fi furnizat și ce spun oficialii despre prima sucursală din România a Revolut Bank UAB!

Articolul continuă după reclamă

Revolut va deschide o sucursală în România

România este a doua cea mai mare piață a aplicației la nivel global și prima în Uniunea Europeană, țînându-se cont de numărul de clienți retail.

În ultimele 12 luni, Revolut a deschis sucursale în Spania, Franța, Irlanda și Olanda, iar până la sfârșitul anului urmează să deschidă și prima sucursală în România.

Sucursala și sucursalele din alte piețe-cheie pentru companie vor deveni, de asemenea, operaționale până la sfârșitul anului printr-un proces etapizat, notează Revista Biz.

Odată cu actualizarea IBAN-urilor locale, Revolut va putea răspunde nevoilor financiare ale clienților români, axându-se pe diversificarea portofoliului de produse bancare.

Oficialii transmit că deschiderea sucursalei va avea loc în luna decembrie a acestui an, iar clienții existenți vor primi un numă de cont cu un IBAN Revolut românesc.

Conturile vor fi administrate de sucursala din țara noastră a Revolut Bank UAB, iar depozitele vor continua să fie garantate până la 100 000 de euro de Fondul Lituanian de Garantare a Depozitelor.

Iată ce mesaj au primit clienții români în această dimineață:

„Bucură-te de o experiență bancară mai simplă ca oricând cu noul tău IBAN Revolut românesc. Îți vei putea organiza cu ușurință facturile, vei putea primi salariul direct în cont și multe altele. În curând se va lansa sucursala românească și vom aduce o mulțime de beneficii noi.

Citește și: Cel mai „politicos” hoț! A intrat în bancă, a înmânat un bilet și a ieșit cu banii. Ce scria pe foaie

Tu nu trebuie să faci nimic, ne ocupăm noi. În următoarele câteva luni de la trimiterea acestui e-mail, îți vom muta automat contul la entitatea noastră din România și te vom anunța când transferul este finalizat. Odată cu transferul contului, vei primi un nou IBAN Revolut local. După ce are loc transferul, toate plățile trimise către IBAN-ul românesc actual vor fi returnate expeditorului”

Oficialii explică faptul că IBAN-ul lituanian va rămâne în continuare valabil, însă le recomandă românilor ca aceștia să trimită din timp noul IBAN către toate persoanele de la care urmează să încaseze bani.

„Știm că acest demers poate fi de durată, așa că ne vom asigura că ai destul timp la dispoziție pentru a-ți actualiza detaliile. Debitările directe, abonamentele și cardurile existente vor rămâne valabile și vei avea în continuare acces la istoricul tranzacțiilor anterior migrării. În cazul în care ai un credit deschis la Revolut, termenii acestuia nu vor suferi nicio modificare.

După transfer, va fi necesar să îți actualizezi informațiile personale, în conformitate cu reglementările locale. Dacă nu dorești să-ți fie mutat contul la sucursala noastră din România, indiferent de motiv, îți poți închide contul oricând, dar ne-ar părea rău să pleci. Bucură-te de o experiență bancară completă, cu un cont bancar local” este mesajul pe care l-au primit utilizatorii Revolut în această dimineață prin intermediul adreselor de email asociate conturilor” se mai arată în mesaj.

Citește și: Unele bănci din Italia acceptă plăți în parmezan. Cum funcționează mai exact împrumutul bancar și ce reprezintă gestul

Două femei au pierdut peste 300000 de euro după ce au fost păcălite de escroci. Indivizii se foloseau de identitatea lui... Cine sunt pensionarii care pot solicita recalcularea pensiei în fiecare an. Care sunt condițiile impuse...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 25 septembrie 2024. Lorenzo a câștigat suma de 3.500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 25 septembrie 2024. Lorenzo a câștigat suma de 3.500 de lei Miercuri, 25.09.2024, 19:00
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x