Antena Căutare

Cel mai „politicos” hoț! A intrat în bancă, a înmânat un bilet și a ieșit cu banii. Ce scria pe foaie

Bărbatul a jefuit banca la doar câteva ore după ce fusese găsit nevinovat într-un alt furt identic. Un detaliu de pe bilet l-a ajutat să scape nepedepsit. Despre ce este vorba.

colaj foto hot la banca si o geanta cu bani
Bărbatul a jefuit banca la doar câteva ore după ce fusese achitat pentru un alt furt. Ce scria pe biletul care l-a scăpat de închisoare | Capturi TikTok & Shutterstock

Un bărbat extre de „politicos” a jefuit o bancă din Chicago cu un simplu bilet, la mai puțin de 72 de ore după ce a fost achitat de un furt similar la o altă bancă. În urmă cu doi ani, el folosise fix aceeași tehnică și a aflat pe pielea lui că „vorba dulce” poate face diferența între libertate și închisoare.

Bărbatul a jefuit banca la doar câteva ore după ce fusese achitat pentru un alt furt. Ce scria pe biletul care l-a scăpat de închisoare

În urmă cu doi ani, Mohamed Worku a intrat într-o bancă și cu doar un bilet pe care scria: „Dă-mi banii, te rog, mulțumesc”, a reușit să obțină aproximativ 595 de dolari. Potrivit nypost.com, autoritățile l-au găsit jumătate de oră mai târziu, cu biletul asupra sa și 100 de dolari în minus.

La acel moment, hoțul nici nu știa că gestul îl va salva de la ani buni de închisoare. Iată cum a fost posibil. În instanță, avocatul lui Worku a susținut că, deși el a încălcat legea, fapta lui nu poate fi încadrată la jaj, pentru că acesta însemna să iei ceva cu forța sau orin intimidare „intimidare”, relatează Tribune.

Citește și: Un bărbat a fost jefuit în plină stradă, dar nimeni nu se aștepta la reacția lui. Cum s-a răzbunat pe hoțul îndrăzneț

În „cererea” hoțului, a susținut avocatul său, Mary Judge, „nu au existat amenințări implicite sau explicite de niciun fel”. Juriul a fost de acord, iar bărbatul, în vârstă de 31 de ani, a fost eliberat din arest vineri.

Dar în după-amiaza zilei de luni, Worku ar fi intrat într-o altă bancă din Lincoln Park și i-a înmânat unui angajat un bilet pe care scria: „Te rog, dă-mi banii. Îl voi înapoia în curând. Casierii îmi dau (sic) în avans”, se arată într-o nouă plângere penală.

Potrivit informațiilor, casierul i-ar fi dat peste 2.000 de dolari și i-a permis să iasă înainte de a suna poliția. Martorul l-a descris pe suspect ca purtând o mască chirurgicală, mănuși verde neon și o șapcă de iarnă în aceeași culoare, relatează CWB Chicago.

Ulterior, anchetatorii au găsit un bărbat ale cărui semnalmente se potriveau întocmai cu descrierea. Hoțul a fost surprins pe camerele de supraveghere dintr-un magazin, în timp ce își cumpăra haine noi și un rucscac.

Citește și: Un bărbat a dat peste cel mai „politicos” hoț. Jefuitorul l-a dus cu mașina la ATM, i-a luat banii și ce a urmat e greu de crezut

Acesta s-ar fi schimbat în hainele noi și a plecat din magazin, dar și-a păstrat pălăria și mănușile neon. Worku a fost arestat, din nou, la aproximativ o jumătate de oră după presupusul jaf, cu aproximativ 200 de dolari mai puțin decât suma furată de la bancă.

El urmează să fie acuzat atât de jaf bancar, cât și de furt bancar, care nu necesită forță sau intimidare.

Povestea uluitoare a gemenelor separate și vândute la naștere, reunite printr-un clip de pe TikTok. Cum s-au regăsit, du... Ce a putut să facă un om al străzii după ce a găsit cinci pui de câine abandonați în ploaie. Gestul lui le-a salvat vieț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x