Antena Căutare

Se închide parcarea din fața Aeroportului Henri Coandă. Unde își vor putea lăsa mașinile cei care pleacă din țară

Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti închide parcarea din fața terminalului Plecări. Iată ce soluție alternativă există și care este motivul pentru care are loc această măsură!

Galerie
Se închide parcarea din fața Aeroportului Henri Coadă | Shutterstock.com

Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti este nevoit să închidă parcarea din fața terminalului Plecări din cauza lucrărilor la metrou, anunță Compania Națională Aeroporturi București (CNAB).

Oficialii transmit, de asemenea, că există o alternativă pentru cei care vor să plece din țară și sunt nevoiță să vină cu mașina proprie la aeroport.

Citește și: Cât costă un burger clasic vândut în Aeroportul Internațional Henri Coandă. Prețul îi lasă pe turiști cu un gust amar

Iată de când intră în vigoare măsura!

Articolul continuă după reclamă

Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti închide parcarea din fața terminalului Plecări

Ca urmare a demarării lucrărilor de execuţie la viitoarea staţie de metrou "Aeroport Otopeni", Parcarea din fața terminalului Plecări al Aeroportului Internațional „Henri Coandă” București se va închide începând cu data de 9 septembrie 2024, scrie Agerpres.

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti a stabilit o serie de măsuri pentru diminuarea disconfortului pasagerilor, aceștia fiind îndrumați să acceseze o altă parcare care va funcționa într-un regim pe termen scurt.

Așadar, pasagerii care vor dori să parcheze cât mai aproape de terminalul Plecări vo putea să parcheze începând cu ziua de luni în parcarea situată în rondul central (parcarea P3).

„Începând cu aceeași dată, traficul auto va fi relocat din parcarea P1 (Plecări) în parcarea P3, care va funcționa în regim de PARCARE “SHORT-TERM”” este informația care se arată pe site.

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti își dorește sporirea capacității de parcare pentru pasageri și are în desfășurare o serie de proiecte în acest sens.

Citește și: Metrorex a lansat o platformă online pentru reîncărcarea cardurilor contactless. Cum funcționează

Pentru un moment nu au apărut informații cu privire la costul noii parcări, însă există o mare posibilitate ca acesta să rămână neschimbat.

Mai exact, cetățenii care erau nevoiți să parcheze în parcarea de pe terminalul Plecări al Aeroportului Internațional Henri Coandă București, scoteau din buzunar nici mai mult nici mai puțin de 10 lei pentru o perioadă de 30 de minute.

Rămâne valabilă și atenționarea pasagerilor cu privire la pierderea tichetului de parcare.

Potrivit informațiilor regăsite pe site-ul CNAB, „tariful pentru emitere tichet duplicat în cazul pierderii, deteriorării sau neprezentării tichetului de parcare” ajunge la suma de 100 lei în „situația în care autovehicului este identificat in baza de date” la care se adaugă, bineînțeles, și tariful de parcare.

Pentru emiterea tichetului unic de ieșire în cazul pierderii, deteriorării sau neprezentării tichetului de parcare, suma ajunge la 500 de lei în situația în care autovehiculul nu este identificat în baza de date.

„Pentru evitarea unor situații neplacute, vă rugăm să acordați atenție semnificației indicatoarelor instalate în perimetrul aeroportului, tuturor informațiilor afișate, precum și indicațiilor agenților de pază și ordine.

Eventualele observații/reclamații relative la modul de prestare a serviciilor de parcare:

  • se depun în cutiile de opinii instalate în holurile publice ale aerogărilor de pasageri
  • e-mail: [email protected]
  • web-site: www.bucharestairports.ro/ro/contact” sunt alte informații relevante regăsite pe site-ul oficial al CNAB.

Citește și: Noi localuri din Aeroportul Internațional Henri Coandă București au fost închise! Inspectorii ANPC au găsit nereguli importante

Irina și Răzvan Fodor au împlinit 14 ani de la nuntă! Ce mesaj romantic i-a transmis prezentatoarea TV soțului ei... Două dintre cele patru shaormerii cunoscute din Capitală care au fost închise de ANPC și-au reluat deja activitatea. Cum...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x