Antena Căutare

Cât costă un burger clasic vândut în Aeroportul Internațional Henri Coandă. Prețul îi lasă pe turiști cu un gust amar

Internauții au reacționat imediat: „Oare acceptă plata în rinichi sănătos?” Iată cu ce sumă de necrezut se vinde burgerul!

Cât costă un burger clasic vândut în Aeroportul Internațional Henri Coandă. | Tik Tok

Atât românii, cât și străinii sunt conștienți de faptul că prețurile din aeroport sunt mult mai ridicate față de supermarketurile clasice, însă în ultimul timp, tot mai mulți oameni se plâng de cheltuielile care se măresc de la o zi la alta, indiferent de locul din care cumpără.

Spre exemplu, recent, prețul unui burger din Aeroportul Internațional Henri Coandă i-a luat prin surprindere pe mulți, conștientizând faptul că la restaurantele de lux din Capitală prețul este chiar mai mic.

Iată cu cât se vinde un burger clasic în aeroport!

Citește și: Cât costă 30 de minute de masaj pe o plajă din Vama Veche. Prețul pentru plăcerea nevinovată depășește cu mult așteptările

Articolul continuă după reclamă

Cât costă un burger clasic pe Aeroportul Internațional Henri Coandă

Un internaut care are o comunitate de peste 100 000 de urmăritori pe platforma Tik Tok și-a dorit să împărtășească cu ceilalți utilizatori ai platformei experiența pe care a avut-o în cadrul aeroportului din Otopeni.

Bărbatul a dezvăluit cât l-a costat să ia masa în incinta aeroportului, iar oamenii au rămas dezamăgiți de suma cu care se vinde un burger clasic.

Mai mult decât atât, acesta a surprins în imagini și prețul altor preparate, lăsându-i pe utilizatorii platformei cu sentimente de confuzie.

Mai exact, prețul unui burger clasic cu o cantitate de 450 de grame este nici mai mult, nici mai puțin de 128 de lei!

În secțiunea de comentarii, oamenii au început să comenteze imediat.

„Mănânci de 4 ori și a ieșit salariul minim pe o lună.”

„E dublu decât în oraș.”

„Triple prețurile”

„eu am dat 30 de euro pe bilet, cum să dau 24 de euro pe un burger?”

„Așa au străinii impresia că în România se câștigă bine.”

„Unii dau pe bilete dus întors 50 de euro și un burger fără cartofi e 24 de euro.”

„Nu aș lua un burger la 128 de lei nici cu banii altuia.”

„Oare acceptă plata în rinichi sănătos” sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Iată imaginile!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Cât a ajuns să coste un mic la o autoservire din Mamaia. Un turist român a crezut că nu vede bine

Și pe litoral prețurile sunt extrem de piperate. Spre exemplu, o felie de pizza într-un restaurant din Mamaia se vinde cu un preț neașteptat de mare.

O turistă care a mers să ia masa la un restaurant din zonă a rămas surprinsă când a venit nota de plată.

Femeia a scos din buzunar 108 lei, după ce a comandat o ciorbă de fasole, una de văcuță, o saramură, o porție de mămăligă, o felie de pizza și ketchup, notează Cancan.

Bucata de pizza a costat-o 12 lei, iar ketchupul 3vlei, căci a venit separat. Cel mai mare preț de pe nota de plată l-a avut porția de saramură de crap, respectiv 45 de lei, mai transmite sursa citată.

Citește și: Cât costă o plimbare de 10 minute cu skijetul la Mamaia. Prețul depășește cu mult o masă bogată la un restaurant de 3 stele

Cât costă rochia purtată de Carmen Iohannis la Ambasada României de la Paris, înainte de Jocurile Olimpice. Geanta e și ... Țânțari purtători de West Nile, depistați în patru sectoare ale Capitalei. Medicii trag un semnal de alarmă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală Sambata, 07.09.2024, 22:45
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x