Antena Căutare

Șofer de ambulanță, prins sub influența alcoolului la volan. Bărbatul era în misiune și a lovit un pieton

Cazul revoltător a avut loc chiar într-o zonă intens circulată din București. Iată ce alcoolemie a avut șoferul de ambulanță!

Galerie
Șofer de ambulanță, prins sub influența alcoolului la volan. | Observator News.ro

Un șofer de ambulanță din București s-a urcat la volanul mașinii sub influența alcoolului chiar în timpul unei misiuni.

Bărbatul în vârsta de 50 de ani a lovit un pieton în vârsta de 47 de ani care traversa strada în mod neregulamentar.

Citește și: Ce bilețel ”de dragoste” a găsit în parbriz un șofer care a parcat pe locul altcuiva. Mesajul s-a viralizat rapid

Iată cum s-a întâmplat totul și ce au constatat polițiștii!

Șofer de ambulanță, prins sub influența alcoolului la volan în misiune

Cazul revoltător a avut loc în urmă cu o zi chiar într-o zonă intens circulată din sectorul 1 al Capitalei.

Șoferul de pe ambulanță a provocat un accident grav după ce s-a urcat băut la volanul mașinii chiar în timpul unei intervenții.

Totul s-a întâmplat chiar pe Calea Dorobanți în ochii tuturor participanților la trafic.

Conducătorul ambulanței se îndrepta către un pacient în momentul în care a lovit un pieton care traversa strada printr-un loc nepermis. Deși accidentul este cât se poate de grav, victima a scăpat cu răni serioase, dar care nu îi pun viața în pericol.

Șoferul ar fi avut o alcoolemie de 0.23 mg/ l alcool pur în aerul expirat, ceea ce reprezintă mult peste limita legală admisă.

Potrivit Observator News și a martorilor, șoferul băut ar fi agățat pietonul cu oglinda ambulanței și, în cele din urma s-a ales cu dosar penal.

Ambii bărbați au fost transferați la spital pentru îngrijiri medicale, iar apoi șoferul a fost dus la sediul INML pentru investigații suplimentare în vederea stabilirii exacte a nivelului de alcool din sânge, dar și pentru prezența altor substanțe interzise.

Citește și: Au fost deblocate 2700 de posturi vacante în spitale și servicii de ambulanță. Marcel Ciolacu: „este a treia decizie similiară”

Pentru un moment, șoferul de ambulanță este anchetat într-un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, urmând ca investigația să continue în perioada imediat următoare.

„La data de 05 iunie a.c., în jurul orei 22:00, Brigada Rutieră a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la producerea unui accident de circulație pe Calea Dorobanți.

Conducătorul unei ambulanțe SABIF, în vârstă de 50 de ani, care se deplasa pe Calea Dorobanți, dinspre Șos. Stefan cel Mare către Piața Dorobanți, fără a avea semnalele acustice și luminoase în funcțiune, a surprins și accidentat un pieton, care s-ar fi angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure.

În urma accidentului, a rezultat rănirea pietonului în vârstă de 47 de ani, care a fost transportat la Spitalul Floreasca, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducatorul ambulanței SABIF a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0.23 mg/l alcool pur in aerul expirat. Acesta a fost condus la sediul INML în vederea prelevării mostrelor biologice.

În continuare, se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și condițiilor în care s-a produs accidentul de circulație” sunt informațiile regăsite în comunicatul oficial transmis de oamenii legii.

Citește și: Un şofer a reuşit să scape de închisoare după ce a fost prins beat la volan. Motivul este unul extrem de rar

Peste 125 000 de Tesla sunt rechemate în service. Ce defecțiuni au modelele vizate... Alege ce urmează! Observator în duminica alegerilor. Ediție specială cu Alessandra Stoicescu, primele rezultate Exit Pol...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 16 octombrie. Iulia a câștigat suma de 5.000 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 16 octombrie. Iulia a câștigat suma de 5.000 de lei Miercuri, 16.10.2024, 19:00
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x