Antena Căutare

Ce bilețel ”de dragoste” a găsit în parbriz un șofer care a parcat pe locul altcuiva. Mesajul s-a viralizat rapid

Un șofer din București s-a trezit cu un bilet de-a dreptul neașteptat în parbriz, după ce și-a parcat mașina unde a știut, fără să își lase datele de contact. Iată prin ce metodă inedită i-a atras atenția posesoarea locului de parcare!

Ce bilețel ”de dragoste” a găsit în geam un șofer care a parcat pe locul altcuiva. Mesajul s-a viralizat rapid Galerie
Ce bilețel ”de dragoste” a găsit în geam un șofer care a parcat pe locul altcuiva. Mesajul s-a viralizat rapid | Shutterstock

După ce șoferul și-a parcat mașina acolo unde a știut, posesoarea locului a decis să îi atragă atenția cu privire la faptul că nu a lăsat datele de contact în parbriz. Astfel, bucureșteanca a i-a lăsat un bilet, chiar în geam, că poate așa va ține cont pe viitor. Iată ce scria pe bilet și cum a devenit virală această întâmplare!

Citește și: „M-ai lăsat gravidă, boule”. Ce a apărut pe mașina unui hunedorean. Soția lui a intrat imediat în alertă | FOTO

Bilețel ”de dragoste” într-o parcare din București

Nu doar femeile sunt criticate pentru felul în care parchează mașinile, ci și bărbații. Iar, dintre toate scenariile, cel mai enervant este atunci când cineva parchează „pe locul tău” și pleacă fără să lase, undeva la vedere, un bilețel cu numărul de telefon.

Articolul continuă după reclamă

O astfel de situație a fost semnalată de o bucureșteancă pe un grup de Facebook. Mesajul femeii, plin de supărare, sună cam așa:

„Bună seara! Sunt două motive întemeiate pentru care acela care ocupă un loc de parcare fără să lase un contact în geam: 1. Nu știe să scrie. 2. Este o persoană nesimțită. La tine care e motivul?”, citează b365.ro.

În București, situația cu locurile de parcare este o poveste fără sfârșit. În ultimii zece ani, numărul mașinilor înmatriculate în București a crescut cu circa 30%. Dacă acum un deceniu erau undeva pe la 1.130.000 de mașini, acum sunt peste 1.530.000, potrivit sursei citate.

Citește și: Cum a reacționat un șofer atunci când a găsit un bilet în care un vecin îi cerea să își mute mașina. Reacția lui a devenit virală

O șoferiță a găsit un bilet și trandafiri în parbriz după ce a parcat așa cum a știut. Mesajul s-a viralizat

Femeile sunt foarte des criticate pentru modalitățile în care acestea reușesc să parcheze, iar bărbații nu se pot abține niciodată din a le atrage atenția. Acesta a fost și cazul unei șoferițe din România care s-a trezit cu o adevărată surpriză în parbrizul mașinii sale pe care o parcase de curând.

Deși ar fi putut să pară o adevărată declarație de dragoste, trandafirii și biletul nu au avut acest scop, ci, mai degrabă, de a-i transmite într-un mod cât se poate de frumos și elegant că nu se pricepe deloc la parcat mașina.

Mesajul nu doar că a amuzat-o pe femeie, ci a și făcut-o să accepte critica într-un mod subtil, fără să se simtă absolut deloc jignită de remarcă bărbatului.

„Ești frumoasă, dar parchezi urât”, a fost replica amuzantă care a uimit-o pe șoferiță cu adevărat. Faptul că acest bilet a venit însoțit de aproximativ 15 trandafiri a fost de-a dreptul uimitor, iar femeia nu s-a putut supăra pe cel care i-a atras atenția.

Tânăra s-a amuzat copios pe baza întâmplării și a acceptat buchetul de flori fără să stea pe gânduri.

Fotografia a fost postată pe Facebook, iar în ciuda tuturor așteptărilor, majoritatea internauților s-au amuzat și au empatizat cu gestul bărbatului. Originalitatea prin care i-a fost atrasă atenția șoferiței a fost apreciată, iar gestul a fost catalogat ca unul drept de urmat.

„Este o metodă amuzantă și neconvențională de a semnala o problemă, fără a crea tensiuni sau a jigni pe cineva”, a scris unul dintre internauți la postarea de pe Facebook, potrivit unei surse.

Care este scopul parasolarului la geamul avionului. De ce trebuie ridicat și de ce trebuie să se stingă luminile la deco... Ce mai face și cum arată acum cea mai faimoasă grăsuță a anilor 2000. Miss Platnum e de nerecunoscut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Mireasa sezonul 9, 25 iunie 2024. Elena s-a destăinuit în fața Mariei Lungu: Sunt îndrăgostită!
Mireasa sezonul 9, 25 iunie 2024. Elena s-a destăinuit în fața Mariei Lungu: Sunt îndrăgostită! Marti, 25.06.2024, 16:35
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x