Antena Căutare

Toby vrea acasă! Micuțul a dispărut din luna aprilie, iar stăpânii sunt disperați. Recompensa ajunge la suma de 1500 €

Toby a dispărut din Vadu Sorești, comuna Zărnești, județul Buzău în urmă cu 5 luni, iar de atunci este de negăsit! Stăpânii lui au creat o pagina de Facebook pentru a ține mai ușor legătura cu cei care îl caută!

Toby a dispărut din luna aprilie, iar stăpânii sunt disperați. | Facebook Toby vrea acasă

Toby și-a lăsat stăpânii îndurerați după ce a dispărut din Vadu Sorești, comuna Zărnești, județul Buzău.

Micuțul este căutat de aproape 5 luni, însă până acum nimeni nu l-a văzut cu adevărat.

Deși au existat oameni cu intenții rele care au trucat imagini pentru a obține recompensa de 1500 €, stăpânii încă mai au o speranță cu privire la bunătatea oamenilor care vor să participe la căutările micuțului.

Citește și: Loki, cățelul care a primit o nouă șansă la viață. Cum arată acum, după ce un ONG l-a transformat total. Imagini înduioșătoare

Articolul continuă după reclamă

Iată ce detalii te-ar putea ajuta să-l deosebești pe Toby față de alți căței!

Stăpânii lui Toby oferă o recompensă de 1500€ pentru cei care îl găsesc pe micuț

Stăpânii încearcă încă de la finalul lunii aprilie să își găsească patrupedul, însă până în acest moment nicio pistă nu a dat rezultat.

Pentru ca totul să fie mai simplu în comunicarea cu cei care îl caută pe micuț, oamenii au creat o pagina de Facebook intitulată „Toby vrea acasă!” unde postează zilnic detalii despre dispariția acestuia.

Iată ce au transmis stăpânii disperați în cadrul celei mai recente postări:

„Toby este un câine ce face parte din familia noastră și este dispărut de pe 30.04.2024. În cazul în care l-ați văzut sau este la dumneavoastră, nu ezitați să ne scrieți. Se oferă 1500€ pentru el, recompensă pentru că ne ajutați. Nu ne interesează cine îl are, vrem doar să îl aducem acasă. Promitem să păstrăm confidențialitatea. În cazul în care suma oferită nu este cea dorită, ne puteți spune și rezolvăm.

În cazul în care nu vreți să ne vedem, vă veți întâlni cu alte persoane ce nu au legătură. Ne dorim doar să îl aducem acasă, atât! Nu vă fie teama, chiar nu este cazul. Mulțumim! 0786574584. 0034618674885”.

Citește și: Cum a supraviețuit Patrocle în cele 2 luni de când nu a mai fost văzut și ce s-a întâmplat cu recompensa de 6000 de lei promisă

Pentru ca oamenii să nu riște să facă confuzie între Toby și alt cățel, stăpânii lui au descris și care sunt semnele lui distinctive în recunoaștere. Mai exact, Toby are:

  • o pată neagră pe spate și pe picior
  • capul alb și părul de lângă un ochi este maro
  • este microcipat
  • este sterilizat

Dorul de micuț este atât de mare, iar stăpânii lui apelează la mici detalii care să le aline durerea. Spre exemplu, la începutul lunii septembrie aceștia au postat o fotografie cu o păturică de pat care a fost imprimată cu imaginea celor 3, dar și două perne imprimate cu micuțul.

Iată postarea înduioșătoare!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Toby, te așteaptă acasă o paturică nouă! Și noi te așteptăm și nu mai rezistăm fără tine” este mesajul sfâșietor al stăpânilor.

Deși recompensa este una destul de mare, până la acest moment nimeni nu a transmis informații reale care pot duce la găsirea cățelușului, ci doar piste false din dorința de a ajunge în posesia banilor.

Dacă l-ai văzut pe Toby, nu uita să contactezi stăpânii prin intermediul grupului de Facebook creat sau direct la numerele de telefon pe care le-au făcut publice chiar ei.

Citește și: Patrocle, cățelul care a frânt inimile românilor cu dispariția lui, a fost găsit după 2 luni și jumătate: „E în drum spre casă”

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 24 septembrie 2024. Daiana, reproșuri pentru Alexandru: Faci niște gesturi care nu mi se par ok!
Mireasa sezonul 10, 24 septembrie 2024. Daiana, reproșuri pentru Alexandru: Faci niște gesturi care nu mi se par ok! Marti, 24.09.2024, 15:31
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x