Antena Căutare

Un asiatic a avut o reacție mai puțin așteptată după ce s-a plimbat cu un tramvai în București. Ce a avut de spus tânărul

Un celebru vlogger din Asia a avut parte de o experiență la care nu s-ar fi așteptat niciodată. Nadir Nibras postează de fiecare dată când are ocazia videoclipuri despre România și despre istoria țării noastre. Iată ce l-a surprins la călătoria cu tramvaiul prin București.

Colaj cu un asiatic și imaginile pe care el le-a surprins în tramvaoi.
Un asiatic a rămas fără cuvinte după o plimbare cu tramvaiul în București. | TikTok

Nadir Nibras este un vlogger asiatic cunoscut în mediul online care este pasionat de istoria României și care se bucură să ne viziteze țara periodic.

Tânărul este pasionat de călătorii prin toată lumea, iar atunci când are ocazia să ajungă și la noi în țară, nu ezită să facă câteva opriri în cele mai frumoase locuri din România.

Nadir a povestit de foarte multe ori despre felul în care țara noastră îl fascinează, motiv pentru care acesta chiar realizează videoclipuri despre istoria României și a românilor, videoclipuri care ajung la mii de vizualizări.

Citește și: O femeie a recunoscut că a avut o aventură și a fost infidelă, însă reacția soțului a fost complet neașteptată. Ce a făcut omul

Recent, tânărul s-a întors la noi în țară și a ales să-și petreacă timpul în București pe care îl consideră „unul dintre cele mai cool orașe din lume” și, uimit de ceea ce se întâmplă, a început să filmeze pentru a imortaliza momentele petrecute într-un tramvai din București și pentru a le împărtăși cu internauții.

„Mă aflu în Europa de Est, în București, capitala României, un oraș care, după părerea mea, este unul dintre cele mai cool orașe din Europa și, probabil, unul dintre cele mai cool orașe din lume în care am fost. Am mai fost de fapt aici acum patru ani și m-am distrat de minune, iar aseară m-am întors în sfârșit. Așa că, în acest videoclip, voi explora unele dintre cele mai tari locuri din oraș și vă voi spune câteva povești fascinante despre istoria orașului”, a povestit asiaticul.

Reacția unui asiatic care s-a plimbat cu tramvaiul în București

Pentru că și-a dorit să exploreze cât mai multe zone, Nadir a optat pentru o plimbare cu tramvaiul, dar nu s-a așteptat nici o secundă la ceea ce a urmat.

Deși majoritatea bucureștenilor s-ar fi așteptat ca asiaticul să rămână cu un gust amar, Nadir i-a luat prin surprindere cu adevărat.

Tânărul a declarat faptul că a fost suprins într-un mod plăcut, povestind pe platforma de Tik Tok faptul că pentru el întreaga călătorie s-a dovedit chiar interesantă. Bengalezul le-a dezvăluit internauților informații valoroase despre felul în care acest mijloc de trasport în comun funcționează.

„Am fost mai devreme cu tramvaiul și pare atât de vechi. Pentru o secundă am crezut că ar putea fi de pe vremea comuniștilor. Nu este, dar are vreo 21 de ani sau așa ceva. Dar partea bună este că poți intra și plăti cu cardul. Nu trebuie să iei un bilet sau să plătești cu bani gheață sau să treci prin toate problemele astea.

E un fel de aparat unde trebuie să te duci și să introduci cardul. E un sistem destul de fascinant. De fapt, nu am mai văzut așa ceva nicăieri altundeva până când am venit în Europa în această vară. Sincer, nu sunt surprins că este deja în București, pentru că Bucureștiul este un mare oraș tehnologic”, a precizat Nadir în videoclipul de mai jos.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: O absolventă de Facultate s-a angajat într-o companie cu program de 8 ore, iar reacția ei a fost surprinzătoare. De ce a plâns

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x