Antena Căutare

O femeie a recunoscut că a avut o aventură și a fost infidelă, însă reacția soțului a fost complet neașteptată. Ce a făcut omul

O femeie care și-a înșelat soțul a fost mai mult decât uimită atunci când a văzut ce reacție are acesta, atunci când află de aventura ei.

imagine cu un barbat care priveste sotia infidela si pe amantul ei Galerie
Femeia a fost uimită când a văzut ce reacție a avut soțul ei, când a aflat de infidelitate | sursa foto: Shutterstock

Atunci când și-a înșelat soțul, o femeie a încercat inițial să ascundă acest lucru, apoi nu a mai putut face față sentimentului de vină. Într-o zi, aceasta și-a luat inima în dinți și a dezvăluit totul, însă nu mică i-a fost surpriza atunci când a descoperit ce reacție a avut soțul ei.

O femeie a recunoscut că a avut o aventură și a fost infidelă, însă reacția soțului a fost complet neașteptată. Ce a făcut bărbatul

Aceasta este inedita situație prin care a trecut o femeie, la ceva timp după ce și-a înșelat soțul. Totuși, în niciun moment aceasta nu s-a așteptat ca reacția bărbatului să fie una atât de surprinzătoare.

Totul a început atunci când doamna a simțit o atracție intensă față de un bărbat care era cunoscut atât de ea, cât și de soțul ei. În timpul unei petreceri, când ea și amantul se sărutau, o prietenă comună i-a observat și, de atunci, femeia s-a tot confruntat cu mustrări și sentimente de neliniște.

Citește și: Ce a putut să monteze o soție în mașina bărbatului ei, ca să se asigure că nu o va înșela niciodată | VIDEO

Inițial, totul părea să meargă de minune, însă faptul că cineva a descoperit-o în timp ce se săruta la o petrecere cu amantul ei a pus-o pe gânduri și a făcut-o să se simtă prost față de soțul ei. Timpul a trecut și persoana respectivă a răcit relațiile cu femeia, iar asta a făcut-o pe soția infidelă să se simtă exclusă și vinovată de ceea ce a făcut cu amantul. Sătulă să tot ascundă aceste sentimente, femeia și-a luat într-o zi inima în dinți și a dezvăluit totul, însă reacția soțului ei a lăsat-o fără cuvinte.

Doamna infidelă a explicat în mesajul publicat pe o celebră platformă de pe internet faptul că bărbatul ei a chicotit atunci când a aflat de cele întâmplate, iar ceea ce este cu adevărat surprinzător este ceea ce a urmat. Omul i-ar fi zis că poate continua să se sărute cu alți bărbați, fiindcă acest lucru nu îl deranjează. Această reacție complet neașteptată a bulversat-o pe femeia infidelă și i-a dat de gândit, făcând-o să se simtă ca și când este „captivă” într-o căsnicie nefericită, în care soțului nu îi pasă de ea.

Citește și: O femeie însărcinată a descoperit că soțul ei are o aventură cu soacra. Ce secret „murdar” a ieșit la iveală despre cei doi

„Mă simt captivă, nu cred că amantul meu și-ar părăsi familia pentru mine, dar în mod direct mi-a zis în față faptul că nu îi pasă că am avut o aventură. Cred că și el m-a înșelat, însă nu a recunoscut niciodată asta. Tot ce vreau este să am parte de un partener căruia să îi pese de mine”, a mai zis femeia, potrivit mirror.co.uk.

Internauții au sfătuit-o să renunțe la aventură, din moment ce relația nu va avea viitor, și să încerce să își consolideze căsnicia.

Creatura periculoasă care mănâncă orice prinde în cale. Ce este „monstrul” găsit între oameni. Autoritățile au fost aler... În ce oraș este ilegal să mori, dar și să (te) naști. Ce alte legi stranii sunt implementate și de ce...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x