Antena Căutare

Un autoturism a căzut într-o groapă din Sectorul 6 după ce strada s-a surpat. Cum a răspuns Primăria Sectorului 6

Proprietara mașinii și copilul acesteia se aflau chiar în autovehicul în momentul producerii incidentului. Iată ce au transmis pentru un moment oamenii legii!

Un autoturism a căzut într-o groapă din Sectorul 6 după ce strada s-a surpat. | Facebook Daniel Băluță

În această dimineață o mașină a căzut într-o groapă după ce strada pe care era parcată s-a surpat în câteva secunde.

Incidentul a avut loc pe Șoseaua Orhideelor din Sectorul 6, iar în craterul apărut a căzut pațial și un autovehicul de la salubrizare.

Citește și: Cât va costa căldura la iarnă în București. Ce spune primarul general Nicușor Dan

Iată cum a reacționat Primăria Sectorului 6!

Articolul continuă după reclamă

Un autoturism a căzut într-o groapă din Sectorul 6 după ce strada s-a surpat

Miercuri dimineață, o stradă din Sectorul 6 al Capitalei s-a surpat și a înghițit o mașină la propriu. De asemenea, fenomenul a provocat și alunecarea unui alt vehicul parțial în groapă, iar oficialii au transmis informații cu privire la incident.

Situația alarmantă este cu atât mai serioasă pentru proprietarul mașinii înghițite la propriu de asflat pentru că autoritățile susțin că terenul unde surparea a avut loc este privat.

Potrivit Antena 3 CNN, situația ar fi avut loc în contextul în care greutatea mașinilor ar fi depășit limita maximă admisă.

„Calea de acces, din strada Regiei 2, este teren privat și se află în proprietatea unei societăți. Înainte de 89, aici a funcționat Fabrica de Țigarete.

Citește și: Ce a putut să pățească un român pe aeroport, după ce a greșit poarta de îmbarcare. De ce nu a mai ajuns la București

Terenul s-a surpat deasupra unei conducte de utilități din cauza greutății cumulate a mașinii parcate și a autoutilitarei care aparține unei firme de salubrizare, oprită pentru a ridica gunoiul” este informația transmisă de Primăria Sectorului 6.

De asemenea, oficialii susțin că la locația respectivă s-ar fi desfășura recent o serie de lucrări de către cei de la Termoenergetica. Totuși, polițiștii sunt cei care trebuie să stabilească dacă surparea neașteptată s-a produs din cauza lucrărilor efectuate sau dacă au existat alte motiv pentru care acest accident s-a produs.

„Astăzi, 9 octombrie 2024, în jurul orei 08.30, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București- Secția 20 Poliție au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că un autoturism ar fi căzut într-o groapă formată în urma surpării asfaltului, în curtea unei unități de învățământ, din Sectorul 6.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției 20 Poliție care au constatat faptul că cele sesizate se confirmă.

Din primele verificări a reieșit faptul că mașina se afla staționată, iar în momentul în care ar fi trecut o autoutilitară de salubrizare, asfaltul ar fi cedat.

Menționăm faptul că, proprietarul mașinii, o femeie în vârstă de 43 de ani și copilul acesteia, în vârstă de 5 ani, se aflau lângă autovehicul în momentul producerii incidentului.

În acest moment activitățile sunt în dinamică.

La fața locului au sosit și echipaje din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență, reprezentanți ai Serviciului Disciplină în Construcții Sector 6, dar și reprezentanți ai Primăriei Sectorului 6 și un echipaj SMURD, care i-a acordat femeii îngrijiri medicale” sunt informațiile transmise pentru un moment de către oamenii legii, potrivit stiripesurse.ro.

Cu toate că în informații se specifică faptul că proprietara și copilul se aflau lângă mașină, în imagini se observă că mama coborâse de la volan, iar micuțul se afla încă pe bancheta din spate, urmând ca femeia să îl ajute să coboare chiar în momentul în care asfaltul s-a surpat.

Citește și: 30 de mașini parcate la Palatul Copiilor au fost zgâriate semnificativ. Ce mesaj ciudat a inscripționat autorul

Ce se întâmplă cu românii din Republica Libaneză. Ce anunț a făcut MAE... O celebră companie de zbor crește taxele de bagaje. Cât va costa îmbarcarea prioritară și ce reguli noi apar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 8 octombrie. Florin a oprit jocul la suma de 7.500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 8 octombrie. Florin a oprit jocul la suma de 7.500 de lei Marti, 08.10.2024, 19:00
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x