Antena Căutare

Un bărbat s-a trezit cu pistolul la tâmplă după ce polițiștii au intrat peste el, deși au greșit adresa. Ce au transmis oficialii

Un bărbat din Reșita a fost trezit dis-de-dimineață de mascații care au greșit adresa. După ce i-au pus pistolul la cap și i-au speriat copilul, polițiștii și-au dat seama că au ajuns la adresa greșită. Iată cum s-a desfășurat nefericitul eveniment.

Colaj imagini imortalizate de camera de supraveghere
Un bărbat s-a trezit cu pistolul la tâmplă după ce polițiștii au intrat peste el, deși au greșit adresa. | Facebook

O nouă greșeală din partea Poliției Române a uimit o țară întreagă! Mascații au dat buzna la o adresă greșită, iar persoanele din apartament au trăit momente de panică din acest motiv.

Iată cum a fost posibilă greșeala și ce imagini au apărut în mediul online imediat după evenimentul nefericit.

Citește și: Patru bărbați din Sectorul 6 care au aruncat coji de semințe pe jos au fost sancționați într-un mod inedit. Ce au făcut polițiștii

Mascații au dat buzna în casa unui om din greșeală

În data de 23 februarie un echipaj de poliție a intrat cu forța în casa unui cetățean din Reșița ca mai apoi să se dovedească faptul că adresa la care au desins era greșită.

Inițial, polițiștii au bătut la ușă pentru a nu-l speria pe locatar, însă pentru că nu acesta nu a răspuns, echipajul a insistat. După câteva momente, proprietarul apartamentului a deschis ușa confuz, fiind trezit din somn, iar atunci polițiștii au intrat cu forța în casa bărbatului.

În acel moment, polițiștii i-ar fi pus pistolul la tâmplă cetățeanului care se afla cu fiul lui în casă, potrivit informațiilor pe care le-a oferit pe pagina de Facebook.

Tot acolo, bărbatul ar fi postat și imaginile pe care camera de supraveghere din scara blocului le-a surprins atunci când echipajul de poliție a dat buzna.

„Nu se poate aşa ceva! Mi-au băgat copilul în panică. Cine a făcut chestia asta, că procuror, că poliţie, să plătească! Uitaţi, intră cu barosul în casă! (...) Au venit mascaţii peste mine la ora 6:55, mi-au speriat copilul mi-au terorizat copilul, partea de jos de la uşă au rupt-o, uşa la dulap, mi-au terorizat copilul, m-au pus pe burtă pe mine, nevinovat, uitaţi, au intrat grămadă peste mine în casă! Uitaţi, au rupt uşa, în partea de jos, când au împins de ea, au tras de ea! M-a luat din somn, mi-a speriat copilul, mi-a pus pistolul la cap, mi-au desfăcut dulapurile, mi-a rupt o uşă la dulap. Cu puşca către mine, mi-a speriat copilul” a mai adăugat bărbatul, potrivit Click!.

Citește și: Tzanca Uraganu și Andrew Tate au fost opriți în trafic de poliție. Ce a urmat după testarea acestora pentru substanțe interzise

Iată imaginile uimitoare cu intervenția mascaților:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ce mesaj a transmis Poliția Română

După ce imaginile au fost făcute publice Inspectoratul de Poliţie Judeţean Caraş Severin a revenit cu un punct de vedere asupra situației.

„În data de 23 februarie, poliţişti de la structurile de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratul de Poliţie Judeţean Caraş-Severin şi Poliţiei Municipiului Reşiţa au pus în executare 3 mandate de percheziţie domiciliară emise de Judecătoria Reşiţa, la adresele unor persoane bănuite de furt calificat.

În cauză, există presupunerea rezonabilă că, în luna ianuarie 2024, 3 tineri, cu vârste cuprinse între 17 şi 22 de ani, ar fi sustras bunuri în valoare de 5.000 de lei dintr-un autoturism.

În urma perchezițiilor domiciliare, au fost ridicate o parte din bunurile reclamate ca fiind sustrase, precum şi alte probe şi mijloace materiale de probă, persoanele în cauză fiind conduse la audieri.

Cu privire la informaţiile postate pe reţeaua de socializare, conducerea inspectoratului a dispus efectuarea de verificări, pentru a se stabili dacă acestea se confirmă, la finalizarea verificărilor urmând a fi luate măsurile legale, ce se impun”, au fost informațiile transmise de către oficialii instituţiei.

Citește și: O tânără își însoțește iubitul atunci când merge la mormântul fostei sale partenere cu care a înșelat-o. Subiectul a luat amploare

Daniela Gyorfi, dureri insuportabile din cauza implantului mamar. Ce a recunoscut artista... Un britanic din Cluj a rămas uimit când a văzut prețul de la factura de energie. Bărbatului nu i-a venit să creadă ce a ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x