Antena Căutare

Adriana și Valentin de la "Mireasă pentru fiul meu" au avut o nuntă de poveste. Cum a arătat tortul celor doi miri

Dragostea celor doi foşti concurenţi de la Mireasă pentru fiul meu a înflorit ieri, odată cu jurămintele pe care şi le-au făcut în faţa lui Dumnezeu. Înconjuraţi de toate persoanele dragi lor şi, cu foarte mari emoţii, Adriana şi Valentin s-au căsătorit religios.

Dragostea celor doi foşti concurenţi de la "Mireasă pentru fiul meu" a înflorit ieri, odată cu jurămintele pe care şi le-au făcut în faţa lui Dumnezeu. Înconjuraţi de toate persoanele dragi lor şi cu foarte mari emoţii, Adriana şi Valentin s-au căsătorit religios.

Iar petrecerea a fost una de pomină! S-a dansat, s-a chiuit şi s-a râs la fel de mult. Însurăţeii s-au bucurat din plin de acest moment important din viaţa lor, alături de familie si prieteni.

Momentul tortului le-a adus din nou emoţii. Cei doi l-au tăiat împreună, aşa cum se cuvine, iar nuntaşii i-au felicitat. Casa de piatră vă dorim şi noi!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

5 trucuri pentru a scăpa de astenia de toamnă... "Plecat-am nouă din Vaslui / Și cu sergentul, zece!” Știai că faimosul Peneș Curcanul, eroul lui Alecsandri, chiar ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x