Antena Căutare

Anunț îmbucurător din partea Guvernului. Românii ar putea primi noi vouchere. Când intră în vigoare proiectul

Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților, a revenit cu vești bune pentru români. Cetățenii urmează să primească vouchere și pachete sociale și economice din partea Guvernului. Iată de când va intra în vigoare proiectul și ce presupune.

imagine cu bani
Cetățenii urmează să primească vouchere și pachete sociale și economice din partea Guvernului. | Arhivă

Vești bune pentru români! În contextul crizei și al scumpirilor din ultima perioadă, Guvernul a pregătit un nou proiect care are în vedere emiterea de vouchere și pachete sociale și economice pentru cetățeni. Anunțul a fost făcut de către Marcel Ciolacu, după ce românilor li s-a promis și creșterea salariilor și a pensiilor.

Președintele Camerei Deputaților i-a asigurat pe români că s-au luat deja demersurile necesare în acest sens, punctând că se fac eforturi ca totul să decurgă conform așteptărilor și să se implementeze măsurile cât mai rapid.

Mulți români se confruntă cu probleme financiare în această perioadă, când prețurile au explodat, iar facturile au ajuns aproape imposibil de plătit. Pentru a compensa acest lucru, Guvernul le-a promis oamenilor noi pachete sociale și economice, care să îi ajute în timpul acestei crize.

Citește și: Ajutorul de 700 de lei pentru pensionarii cu venituri sub 2.000 lei urmează să fie aprobat de Guvern. Când vor primi banii

Românii vor primi noi vouchere. Se pregătesc pachete sociale și economice. De când intră în vigoare proiectul

De asemenea, Marcel Ciolacu a declarat că România are cea mai mare creștere economică din Europa, iar din acest motiv, oamenii vor avea ocazia să se bucure de aceste pachete sociale și economice, începând cu anul viitor.

„Voucherele sunt negociate și pe exercițiul financiar pe anul viitor. Vom mai avea încă un pachet social și unul economic. Anul trecut pachetul economic a fost mai mare decât cel social și uite că avem cea mai mare creștere economică din Europa. Dar trebuie să se regăsească și în buzunar.

S-au făcut niște eforturi considerabile, iar dacă economia a avut creștere înseamnă că măsurile luate au fost corecte. Trebuie să vedem și contextul european și mondial și faptul că avem război la graniță”, a declarat Marcel Ciolacu.

Citește și: Ce categorie de români mai au de primit bani până la sfârșitul anului. Despre ce sumă este vorba

Ciolacu a adus în discuție și situația războiului ruso-ucrainean, învinovățindu-l totodată și pe Vladimir Putin pentru situația creată, dar și pe colegii săi de la guvernare.

„Nu e de vină nimeni că Putin e nebun și a atacat Ucraina, dar nici nu putem să-l lăsăm să câștige, dacă vrem o Europă liberă. Dar trebuie să avem o logică, să construim ceva sustenabil pe termen lung și mediu.

Sigur ca sunt nemulțumiri, e posibil ca românii să nu ne mai voteze. Se construiește acum pentru anul viitor. Cîțu zice ca vrea 25% la pensii. (..) Bine că suntem la guvernare.

Eu înțeleg că răspund pentru guvernare, dar nu sunt eu de vină. Vreau să stiu exact de unde am plecat, cine a făcut aceste nenorociri, și atunci o să vin să spun, nu am nicio problemă”, a adăugat Marcel Ciolacu.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x