Antena Căutare

100 de ani, concentrati intr-un Corvette

Ce anume ar putea sa iti trezeasca mai mult pofta de a te da de-a latul cu un Corvette, mai mult decat inca o editie limitata, cu aspect dramatic? Ei bine, daca ne referim la Centennial Edition Corvette, ar trebui sa stii ca asta nu este doar genul de masina rezervata fotbalistilor sau rapperilor, cu un muscle-car tipic american turbulent, care nu-si uita, totusi, radacinile. In urma cu 100 de ani, Louis Chevrolet punea bazele companiei sale de automobile, iar victoriile din Indianapolis 500, din anii 1915 si 1919 anuntau un ADN destul de sportiv al marcii.

Chiar daca batranul Chevy nu a reusit sa devina in mod neaparat un campion, caracterul sportiv pare sa fie pe lista de prioritati a brandului care, pe langa masini deprimante, precum Aveo sau Orlano, se ocupa si de unii precum Camaro. Dar masina aleasa pentru a fi vedeta centenarului Chevrolet nu putea fi decat Corvette, care isi face treaba de superstar in mod ireprosabil, de sase generatii, intinse pe parcursul a aproape 60 de ani.

Vopsit in nuanta speciala Carbon Flash si purtand cu mandrie o emblema ce reproduce figura lui Louis Chevrolet, alaturi cifra 100, pe montantii B, masina incerca orice altceva, in afar de a trece neobservata.

Pentru ca declaratia de forta sa fie una rostita pana la capat, jantele Grand Sport, de 19 inchi, vopsite in negru se vor ocupa de impresia artistica, dar cei care vor pachetul centenar pe teribilele ZR-1 sau Z06 vor putea primi chiar si jante de 20.

Iar asta inseamna ca, de la cei 430 de cai-putere oferiti pe varianta standard si pana la teribilul ZR1, de 638 de bidivii, toata lumea primeste Centennial Edition Corvette. La multi ani, Louis si...multumim mult!

Sursa: Top Gear

Aston Martin One-77, de vanzare, in show-room... Primul contact: Peugeot 508...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x