Antena Căutare

5 mașini SH sub 3000 de euro care pot fi cumpărate de pasionați

Pasionații de mașini sunt cei care reușesc să fac din exemplare vechi adevărate bijuterii pe patru roți. Vorbim de autoturisme a căror valoare morală crește odată cu vechimea, care de cele mai multe ori au avut unic proprietar și au fost întreținute ca la carte. În România se găsesc mărci variate de astfel de mașini de vânzare care nu depășesc prețul de 3.000 de euro.

Pasionații de mașini sunt cei care reușesc să fac din exemplare vechi adevărate bijuterii pe patru roți. Vorbim de autoturisme a căror valoare morală crește odată cu vechimea, care de cele mai multe ori au avut unic proprietar și au fost întreținute ca la carte. În România se găsesc mărci variate de mașini de vânzare care nu depășesc prețul de 3.000 de euro

O mașină mai veche de 15 sau 20 de ani nu este neapărat depășită moral sau functional. În general, autoturismele ce prezintă interes și după două decenii sunt cele de colecție, care s-au remarcat pe piața auto la vremea lor și au răspuns cu succes nevoilor și dorințelor de adrenalină și viteză. În general au motoare mari, cu cel puțin 200 de cai putere, dar și linii fine și deloc demodate.

Într-un top 5 mașini SH sub 3000 de euro care pot fi cumpărate de pasionați am selectat câteva modele impunătoare, ce și-au lăsat puternic amprenta pe piața auto la lansare și care continuă să țină pasul cu viteza și cu acea senzație de “băgat în scaun”.

1. Mitsubishi Eclipse

5 mașini SH sub 3000 de euro care pot fi cumpărate de pasionați

Sigur ți-au sclipit ochii atunci când acest model a fost lansat pe piață. I se spunea “navă spațială” pentru designul cu totul nou adus de cei de la Mitsubishi. În plus, odată cu apariția filmului “Fast and furious”, unde îl regăsim pe regretatul Paul Walker la volanul unui model Eclipse, popularitatea mașinii a crescut imediat. În 2019, în România, un astfel de autoturism ce face parte din lista de mașini pentru pasionați se vinde sub 3.000 de euro. La acești bani vei găsi un motor sport, suficient de puternic încât să dea senzația că nu-i lipsește nimic.

2. Mercedes-Benz W124

Primul lucru pe care îl spui este Mercedes-Benz, un colos în industria auto, industrie în care nemții continuă să facă performanță. Dacă mai sus prezentam un model sport, aici vorbim deja de ideea de limuzină. Da, limuzină la pretul maximum de 3.000 de euro.

Modelul W124 al celor de la Mercedes este dovada vie a tradiției în materie de lux și eleganță pe care constructorul german a oferit-o clienților săi. Prima lansare pe piața a lui W124 a avut loc în 1985 și a fost fabricat până în 1996. În toată această perioadă autoturisme cu motoare mari, de la 2,0 până la 5,0 litri, au fost scoase din fabrică și după câteva decenii ele încă se găsesc pe site-urile de anunțuri auto. E drept, au mulți kilometri, însă motorul Mercedes, spun pasionații de mașini de colecții, este nemuritor.

3. BMW E36 328i Coupe

5 mașini SH sub 3000 de euro care pot fi cumpărate de pasionați

Un BMW seria 3, una dintre cele mai fiabile mașini ale mărcii germane și în 2019, a apărut la început sub denumirea de “Pisicuța”. Motoare excelente, dotări numeroase, în ton cu tendințele vremii și destul de mulți cai putere sub capotă. Un pasionat își poate achiziționa o astfel de mașină SH, pe care nu va plăti mai mult de 3.000 de euro, iar în schimbul prețului va primi marcă, fiabilitate, motor durabil și multe șanse să întoarcă priviri în trafic.

4. Nissan 200SX Silvia

5 mașini SH sub 3000 de euro care pot fi cumpărate de pasionați

Mașină sport, model interesant prin farurile sale care ies din caroserie, Nissan 200SX Silvia este un autoturism ce și-a pătrat cu success popularitatea printre pasionații din România. Posesor al unui motor de 1,8 sau 2,0 Turbo, cu aproape 200 de cai putere, se vinde cu cel mult 3.000 de euro, dar și cu destui kilometri la bord.

5. Volkswagen Golf Mk4 GTI

Poate cea mai populară mașină întâlnită pe străzile din România, Volkswagen Golf și-a făcut un renume în materie de autoturism fiabil. Încă de la primele generații și până la cele din prezent, Golf 4, Golf 5 sau 6 au împânzit, la propriu, drumurile din țara noastră. Pasionații de mașini sport au avut la dispoziție modelul GTI, echipat cu un motor mai puternic, iar în cazul de față readucem în discuție Golf Mk4 GTI, mașina cu jante BBS din fabric, așa cum este ea cunoscută. În ciuda transformărilor printre care a trecut modelul Golf la exterior, această mașină rămâne la mare căutare pe internet și sunt mulți cei care încă o mai au în stare perfectă de funcționare.

Cele mai căutate modele de mașini sport în sezonul primăvară-vară 2019... Infotrafic: Aglomeraţie pe Valea Prahovei; traficul rutier este supravegheat cu un elicopter...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x