Antena Căutare

A fost făcută publică lista beneficiarilor de eco-vouchere în valoare de 9.000 de lei 

Luna mai a adus vești bune pentru mai bine de 4.000 de persoane, întrucât vor primi eco-vouchere în valoare de 9.000 de lei, cu ajutorul cărora își vor putea achiziționa autovehicule ori electrocasnice. Lista celor care vor beneficia de acestea a fost făcută publică joi, de către Primăria Capitalei. 

Luna mai a adus vești bune pentru mai bine de 4.000 de persoane, întrucât vor primi eco-vouchere în valoare de 9.000 de lei, cu ajutorul cărora își vor putea achiziționa autovehicule ori electrocasnice. Lista celor care vor beneficia de acestea a fost făcută publică joi, de către Primăria Capitalei.

Așadar, pe site-ul insituției, la secțiunea ”Eco-voucher în schimbul unui autovehicul uzat”, a fost făcută publică lista persoanelor care vor beneficia de aceste vouchere. Aceasta cuprinde, pentru fiecare persoană în parte, numărul poziției în lista celor 5.000 de proprietari acceptați în Program, codul primit la înregistrare, inițialele numelui și prenumelui sau denumirea persoanei juridice, precum și data și ora înregistrării.

Numărul persoanelor care vor beneficia de acest program se ridică la 4.193. Toate acestea vor primi eco-voucherele în valoare de 9.000 de lei, prin curier, la adresele de domiciliu/ sediu social/ corespondență ale beneficiarului eco-voucherului, cu semnătura de primire pe Scrisoarea de transport (AWB-Airway Bill), precizează PMB.

În cazul în care eco-voucherul nu poate fi înmânat beneficiarului de către curier, acesta va fi returnat primăriei, pentru a fi înmânat, ulterior, personal beneficiarului, la Centrul de Informare și Documentare pentru Relația cu Cetățenii din Bd-ul Regina Elisabeta, nr. 42, sector 5.

Eco-voucherele vor putea fi ridicate și de o persoană împuternicită de beneficiar, numai ducă va prezenta o împuternicire în formă autentică și o CI sau BI în orgidinal, cu semnătură de primire.

Primăria Capitalei începe înscrierile pentru firme la programul de eco-vouchere

De asemenea, începând de astăzi, 3 mai și până pe 16 mai, firmele interesate să participe la acest program vor putea să depună cereri de înscriere. Astfel, în această perioadă, comercianții eligibili, interesați să accepte la plată eco-voucherele emise de Primăria Capitalei se pot înscrie în „Programul de stimulare a eliminării din traficul bucureștean a autovehiculelor cu grad ridicat de poluare”, anunță Primăria Capitalei, într-un comunicat.

Sunt excluse din program firmele aflate în insolvență sau faliment, care se află în reorganizare judiciară, dizolvare, lichidare, închidere operațională, administrare specială care au suspendate ori restricționate activitățile economice sau care fac obiectul unei proceduri legale în justiție.

Şoferii din Chișinău, prinşi băuți la volan, spală cadavre şi participă la autopsie pentru a-și recupera permisul... Trafic restricţionat pe autostrada Sibiu - Deva din cauza unor lucrări de reparații...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x