Live acumObservator 16
Prime Time 20:00Sacrificiul

A oprit-o poliția în Prahova, dar a dat datele surorii ei, ca să scape de amendă! Ce a urmat a șocat întreaga familie

O femeie din Prahova a fost oprită de polițiștii rutieri după ce a intrat cu mașina pe care oconducea într-o zonă cu „acces interzis”. Tânăra a dat datele surorii ei, sperând să scape de amendă, dar ce a urmat i-a șocat întreaga familie. 

O femeie din Prahova a fost oprită de polițiștii rutieri după ce a intrat cu mașina pe care oconducea într-o zonă cu „acces interzis”. Tânăra a dat datele surorii ei, sperând să scape de amendă, dar ce a urmat i-a șocat întreaga familie.

Când a fost oprită de polițiști, femeia în vârstă 30 de ani din Urlați a spus că nu are actele la ea, dar că le ştie pe de rost. Astfel, ea le-a dictat polițiștilor datele surorii ei, pentru a fi completate în procesul verbal.

La verificarea datelor, poliţiştii au constatat că persoana verificată are permisul suspendat şi dovada înlocuitoare expirată.

Planul femeii s-a năruit și s-a transformat rapid în motiv de dosar penal, potrivit libertatea.ro.

„La fața locului a fost solicitată prezența lucrătorilor Biroului Rutier al Poliției Municipale, moment în care șoferița a declarat că datele de identificare furnizate inițial aparțineau surorii sale”, a transmis IPJ Prahova.

Tânăra șoferiță a fost amendată pentru încălcarea prevederilor privind circulația pe drumurile publice, fiind preluată de agenții Poliției Municipale pentru continuarea cercetărilor”.