Antena Căutare

A oprit-o poliția în Prahova, dar a dat datele surorii ei, ca să scape de amendă! Ce a urmat a șocat întreaga familie

O femeie din Prahova a fost oprită de polițiștii rutieri după ce a intrat cu mașina pe care oconducea într-o zonă cu „acces interzis”. Tânăra a dat datele surorii ei, sperând să scape de amendă, dar ce a urmat i-a șocat întreaga familie. 

O femeie din Prahova a fost oprită de polițiștii rutieri după ce a intrat cu mașina pe care oconducea într-o zonă cu „acces interzis”. Tânăra a dat datele surorii ei, sperând să scape de amendă, dar ce a urmat i-a șocat întreaga familie.

Când a fost oprită de polițiști, femeia în vârstă 30 de ani din Urlați a spus că nu are actele la ea, dar că le ştie pe de rost. Astfel, ea le-a dictat polițiștilor datele surorii ei, pentru a fi completate în procesul verbal.

La verificarea datelor, poliţiştii au constatat că persoana verificată are permisul suspendat şi dovada înlocuitoare expirată.

Planul femeii s-a năruit și s-a transformat rapid în motiv de dosar penal, potrivit libertatea.ro.

„La fața locului a fost solicitată prezența lucrătorilor Biroului Rutier al Poliției Municipale, moment în care șoferița a declarat că datele de identificare furnizate inițial aparțineau surorii sale”, a transmis IPJ Prahova.

Tânăra șoferiță a fost amendată pentru încălcarea prevederilor privind circulația pe drumurile publice, fiind preluată de agenții Poliției Municipale pentru continuarea cercetărilor”.

Mașinile parcate neregulamentar în București vor fi ridicate! Cât vor plăti șoferii ca să le recupereze... Maşinile parcate neregulamentar în Bucureşti, ridicate! Proprietarii vor plăti 350 de lei pentru recuperare, în prima zi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x